Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 28 
¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Magazin | Monstre amerikai turné előtt a The Moog

Monstre amerikai turné előtt a The Moog

Rovat: Hírek | Felkerült: 2007. február 1., csütörtök

A fiatal együttes február végén indul első, hathetes amerikai turnéjára, mely összesen körülbelül 30 koncertet foglal magában. Március közepén érkezik majd a koncertsorozat a texasi Austin városába, ahol minden évben megrendezik a South By South West elnevezésű 4 napos rendezvénysorozatot (a MIDEM amerikai megfelelője), amelyen összesen több mint ezer zenekar lép színpadra.

A The Moog az első magyar együttes, ami felléphet majd ezen az igen fontos szakmai fesztiválon, melyre húszezernél is több zenekar közül kerültek kiválasztásra. Amerikai sikerük másik fontos segítője lehet majd a Press Here Publicity nevű promócióval foglalkozó new yorki cég, mely a lemez meghallgatása után azonnal jelentkezett és vállalta a turné, valamint a nagylemez amerikai promótálását. (Fontos megjegyezni, hogy a Press Here olyan zenekarokkal dolgozik még, mint a White Stripes, az Arctic Monkeys, a Bloc Party, a Kaiser Chiefs vagy a Szigeten kétszer is óriási sikerrel fellépett skót Franz Ferdinand.)

A Sold For Tomorrow címet viselő bemutatkozó album a Spin.com szerkesztőinek is bejött, a neves magazin weboldalán az együttesről szóló rövid cikk mellett az Everybody Wants című dal streamben meghallgatható.

A hazai közönség már a Radio Café-n hallhatja a nemsokára klippel is megtámogatott elsõ kislemezt, az I Like You-t. Áprilisban az amerikai turnét követően természetesen itthon is bemutatja majd a zenekar élőben az egész nagylemez anyagát. A The Moog a nyári fesztiválokon is jelen lesz, valamint egy rövid európai turné szervezése is megkezdődött. A Sold For Tomorrow Magyarországon a TomTom Records gondozásában jelenik majd meg várhatóan április közepén.

Mindezek mellett nagy örömmel tudatjuk, hogy hosszas várakozás után elindult a The Moog új weboldala!

Kapcsolódó zenekarok:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.