Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 27 
¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Klubok | Merlin | Hírek | The Moog: Razzmatazz Orfeum – Nagylemez-bemutató koncert
Hunderground link: http://hunderground.hu/merlinbudapest
Cím: Budapest, V. Gerlóczy u 4. , Térkép →
2009. április 23., csütörtök, 06:45
The Moog: Razzmatazz Orfeum – Nagylemez-bemutató koncert
Május 1-jén, a munka ünnepén jelenteti meg második, régen várt lemezét a The Moog, melyet a Merlin nagytermében mutat majd be az USA-ból frissen hazatért zenekar. Érdemes elővételben jegyet venni, hiszen mindössze 200 darab ilyen jegy van, amely várhatóan igen gyorsan elfogy. A Razzmatazz Orfeum címet viselő album Seattle-ben került felvételre Geoff Ott producer (QOTSA, Alice In Chains, Pearl Jam) bábáskodása mellett.

A nagyhírű SXSW fesztiválon adott két koncerten túl a The Moog további 5 koncertet játszott harmadik amerikai miniturnéján. Mindezek mellett jutott idő még a klasszikus What A Wonderful World Ramones féle változatának rögzítésére is, mely a jövőben napvilágot lát majd, várhatóan a következő kislemez bónusz dalaként.

És ha már a következő kislemez: a nemrégiben megjelent és az MR2, valamint a magyar MTV által is kedvelt és sokat játszott You Raised A Vampire után az USA-ban elkészült a The Moog legfrissebb, negyedik videója is, a When I See You című dalhoz. A klip rendezője Anthony EG volt, aki korábban két White Stripes klipet (Hotel Yorba, We’re Friends) is készített, legfrissebb munkája pedig az amerikai Von Bondies zenekar legújabb kislemezéhez (Pale Bride) készült videó.

Az új The Moog lemezt először a Merlinben lehet majd megvásárolni CD-n és ugyanitt juthatnak majd hozzá a rajongók a You Raised A Vampire kislemezes kiadásához is, amely különleges arany színű bakelitlemezen lát napvilágot. A lemez B oldalán egy exkluzív dal is helyett kapott, a The Moog a legendás Bauhaus zenekar egyik ismert dalát (Passion Of Lovers) dolgozta fel, mitöbb a Bauhaus egykori basszusgitárosa, David J is szerepel a felvételen.

Az est egyik vendége a székesfehérvári Jacked, amelynek legénysége a gimnáziumi évek és Stop The Show című debütáló albumukat bemutató koncertjeik abszolválása után újabb elfoglalt időszak elé néz, hiszen rövidesen egy kislemez és videoklip felvételeibe kezdenek bele, hogy azután a nyár során második nagylemezüket is rögzítsék majd.

Elsőként a The Pills lép majd a Merlin színpadára május 1-jén. A 2006-ban alakult, modern pop/indie/beat elemeket ötvözõ négy fõs formáció a hamarosan elkészülõ friss kislemez dalait mutatja majd be A számok egy része a zenekar weboldalán már meghallgatható.

A koncertek után a nagyteremben a Gumipop és a Kunk DJ kollektíva tagjai táncoltatják a nagyérdeműt, míg a bár előterében a Past Perfect tagsága (kiegészülve a The Moog tagjaival) játssza a ’60-as, ’70-es évek soul, funk, rock és popklasszikusait.
Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.