Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 23 
¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Brigád
Brigád (HU)
Stílus: -
Brigád Üzenőfal (0)
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.
Brigád koncertek
Brigád Fotók
Még nincs feltöltve fotóalbum. Töltsd fel a zenekarod fotóit most >
Brigád hírek
Még nincs felvéve hír. Vedd fel a zenekarod híreit most >
Brigád cikkek a Hunderground Magazinban
Brigád és The Buttholes uccsó buli
Március 7-én pénteken a pécsi Toxic Clubban kerül megrendezésre az ötödik és egyben utolsó Punk-Optimum utazó fesztivál, ami egyben a 10 éves pécsi Brigád zenekar búcsúkoncerje is. A zenekar a jövőben teljesen más irányban folytatja a zenélést, nem szándékozik visszatérni, ezért a klasszikus Brigád slágerek most hangzanak el utoljára élőben. A banda „megszabadul” a fennmaradó merchandise cuccaitól, így ajándékok tömkelegére számíthatnak a koncertre érkezők (cd-k, kitűzők, kulcstartók, pólók, sapkák, stb...)! A veszprémi The Buttholes zenekar is most ad jelenlegi formájában utolsó koncertet, mivel nevet változtatnak. A további fellépők a dorogi Graveyard at Maximum, és a Left zenekar, továbbá a várpalotai Végállomás és a Leave it Behind Pécsről. A buli 20 órakor kezdődik, és érdemes 21 óra előtt érkezni, mivel addig olcsóbb a belépő.
; Zenekar: Brigád, Graveyard at Maximum, Leave It Behind, Left, The Buttholes, Végállomás; Buli: 2008-03-07 | Pécs
Brigád: halálhír?
"Fájdalommal értesítünk minden kedves érintettet, hogy 2008. január 13-án, hosszas betegeskedés után, eltávozott közülünk a Brigád! Már egy ideje kérdéses volt, hogy még meddig élvezhetjük a jelenlétét. Mint tudjátok, sok év alatt több szervátültetésen esett át, és a szervezete ki is lökött egyes implantátumokat. A szívvel soha nem volt gond, az működött, és utóbbi 1-2 évben beültetett új tüdő, máj és vese is úgy tűnt, jól szolgálnak, de az agy ezeket már nem tudta a korábbi ritmusok alapján koordinálni. Tudtok követni? "
Tovább >
Olvasd el Hunderground Magazinban megjelent összes cikket >
Adatok
Brigád (HU)
-
http://www.brigadmusic.hu
info@brigadmusic.hu
Brigád biográfia
Ma már talán senkinek sem kell bemutatni hazánk legismertebb melodycore zenekarát, akik anno 9 éve punk zenekarként kezdték, de az évek során lezajlott fokozatos zenei evolúció eredményeként mára a dallamosabb punk és metál zene keverékeként leírható melodycore stílus képviselői. 2003-as "Bob!" című lemezükkel zárták és összegezték a zenekar kezdeti korszakát. Szerepeltek több válogatáslemezen itthon és határainkon kívül is. Majd kiadták 2004 végén a 3 számos klipekkel támogatott "Álmodj Tovább!" Ep-t, A zenekar a kezdetektől aktív koncertbanda, tevékeny résztvevője a hazai rockéletnek.  ... Olvasd el a teljes biográfiát >