Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 26 
¦27¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Csirkepogó
Csirkepogó (HU)
Stílus: -
Még nincs feltöltve fotó. Töltsd fel a zenekarod fotóját most >
Csirkepogó Üzenőfal (0)
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.
Csirkepogó koncertek
Csirkepogó Fotók
Még nincs feltöltve fotóalbum. Töltsd fel a zenekarod fotóit most >
Csirkepogó hírek
Még nincs felvéve hír. Vedd fel a zenekarod híreit most >
Csirkepogó cikkek a Hunderground Magazinban
Csirkepogó: Mosolygép
Kezemben, fülemben s részben már a fejemben, lábamban a Csirkepogó szórakoztató vagy kedélyborzoló (kinek-kinek ízlése szerint) új anyaga. Ezúttal hét dalt rögzítettek és préseltek, égettek CD-be a srácok. Esetükben igazi könnyű zenéről van szó. Na persze, nem feltétlenül eljátszhatósági, hanem szórakoztatási szempontból. Fogalmazhatnék úgy, hogy a máskor, máshol már bevált témák, sémák, ötletek újraértelmezése, másképp felhasználása a CsP fő fegyvere. Ám ebből az arzenálból kiváló érzékkel kellemes, szórakoztató dalokat hoznak létre. Korábban már írtam a csapat 2006-os demójáról, melyen még fel-felbukkantak a korai időszak punkos jegyei, nos, mára ezek már teljesen a múlt ködébe vesztek.
Tovább >
Csirkepogó : Csupafül
(Demo 2006)
Elvált szülők három lázadó tizenéves gyermeke alapította a zenekart még anno 2000-ben, gondolva, hogy összehoznak egy vidám punkbandát. Úgy tűnik, sikerült. Bár a punkság előbb „gumipunksággá”, majd egyszerűen zenévé vált.
Tovább >
Olvasd el Hunderground Magazinban megjelent összes cikket >
Adatok
-
http://csirkepogo.punkportal.hu
csirkepogo@c2.hu
Csirkepogó biográfia
Zenekarunk 2000-ben alakult a Balaton Déli partján. Kezdetben is már saját dalokat irtunk, igaz akkor még szerényebb zenei tudással és szövegírói képességekkel. Idővel aztán fejlődtünk...(Ki gondolta volna?! :)) A mostani cél vicces ám elgondolkodtató szövegeket és minél változatosabb (ska, reggae, punk, szamba, rumba, jazz, tango, rock stb) ám táncolható zenét írni. A környéken viszonylagos ismertségre tettünk szert.. Eljutottunk külföldre, játszottunk Jugoszláviában, Csehországban is. A zenekar részt vesz a balatonboglári Déli party nevü fesztivál szervezésében, ahol idén is fellépnek külföldi és magyar  ... Olvasd el a teljes biográfiát >