Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 28 
¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Magazin | Shell Beach @ Süss Fel Nap

Shell Beach @ Süss Fel Nap

Rovat: Programajánló | Felkerült: 2006. november 3., péntek

Első lemezét vezeti fel a SHELL BEACH nevű, mostanában igen sokat emlegetett zenekar a Süss Fel Napban, november 7.-én. Februárban vetették be magukat a köztudatba, amikor a Kultiplexben színre léptek. Azóta egyre többet hallunk róluk. Legutóbb az A38 hajón teltház előtt játszottak a Subscribe előzenekaraként.

A tagok sem ismeretlenek a hazai hardcore/metal színtér számára, ugyanis a doboknál Ivánfi Dani (ex-Blind Myself) püföl, az egyik gitáros Horváth Attish (Subscribe), a másik pedig Somló Pali, basszusgitáron Mohácsi Mátyás (The Idoru), Totik Zolira pedig biztos sokan emlékeznek a Velvet Stab-ből. A zenekart Matyi, Dani és Pali kezdte majdnem 3 évvel ezelőtt. 2005-ben csatlakoztak a többiek, emiatt is késtek egy kicsit a koncertezéssel, de hát ez már a múlté. Az erős Refused, Deftones, Cave-In, Glassjaw, néhol akár még At The Drive-In hatásokkal is bíró formáció egyre profibb koncertbandává válik a szemünk láttára. Nem érdemes kihagyni őket. Ez lesz az első nagyobb szabású, önálló koncertjük, leszámítva egy számukra is meglepően jól sikerült májusi Trafós megmozdulásukat. A zenekar a napokban végzett első lemezük felvételeinek elkészítésével, melyet hamarosan jelentetnek meg legnagyobb örömü(n)kre.

Utolsó pillanatban csatlakozott a bulihoz a 1917 recordsos, hardcorepunkot játszó amerikai Ruiner. Több USA turné után első Európai körútján jár a Baltimore-i csapat. Dühös de dallamos, szenvedélyes de gyors zenéjük hallatán olyan bandák juthatnak eszünkbe mint a Modern Life Is War, az American Nightmare vagy a Bane. A 2004-ben alakult zenekar a tavaly megjelent ?What Could Possibly Go Right? című 7?-ük után első nagylemezük felvételéhez készül.

Az este folyamán még hallható lesz egy igazi kultusz zenekar Szerbiából, a Thimble, akik legutóbbi nagylemezüket itt, Budapesten vették fel. Élőben először kápráztatják el fővárosunk rákenroll arcait. A Converge-es megőrülésektől és Helmetes ritmikáktól kezdve a legdallamosabb, akusztikus harmóniákig minden megtalálható a zenéjükben. Ne felejtsük el megemlíteni a Budakeszin már világhírűvé vált Azokon A Napokon rockzenekart, kik tovább emelik az est hangulatát.

Shell Beach, Ruiner (USA), Thimble (SRB), Azokon a NapokonKapcsolódó zenekarok:Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.