Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 29 
¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Magazin | I. WMD-Days

I. WMD-Days

2006. július 21-22.

Rovat: Programajánló | Felkerült: 2006. június 10., szombat

A Watch My Dying bőgőse, Eszenyi Imre szeretné megosztani a világgal a következő rendkívül fontos információ halmazt: "10 ...000 év várakozás után végre megvan a válasz a nagy kérdésre, az egyetlen valódi kérdésre! A válasz pedig nem más, mint: 2006. 07. 21-22!"

"Már csak a kérdést kell megtalálni hozzá! Ezt ne keressétek máshol, mint Pilisszentivánon az Elízium Sörkertben a megfelelő időpontban! Itt olyan egyéb nem mindennapi válaszokat kaphattok, amire még mi sem tudjuk a kérdést, mert majd ti teszitek fel, az I. WMD-Days-en. Aki esetleg azt gondolja, hogy: na bakker, még egy gyík fesztivál, az nagyon-nagyot téved, mert nem. A részletes programot mindenki megtalálja a http://www.watchmydying.com/wmddays/ oldalon. Elöljáróban olyan nyalánkságokat ajánlanék, mint pl.: a kétnapos jeggyel rendelkezők egy nem akármilyen Hagymásbab ebédet (mi mást is!) kapnak, amit nem más, mint a szakács szerepben tündöklő gitármágusunk Attila (született Nihil AK) fog főzni. Természetesen szüksége lesz segítségre is, úgyhogy addig gyakoroljatok! Itt szakítunk időt arra, hogy bárki bármilyen WMD zenei kérdést feltehessen, és erre élőben kaphat választ hangszerrel a kézben. A lelkesebb zenélni vágyok, akár velünk is eljátszhatnak egy-egy nótát a színpadon! Természetesen lesz fantasztikus WMD ügyességi, és kvízjáték olyan nyereményekkel, amit mindig is szerettél volna (Nem, nem csak sör:-) stb, stb, stb - keressétek a részleteket a honlapon! Annyit azért meg elárulok, hogy pár kedves barátunkat meghívtuk a hangulat fokozása céljából. Rajtunk kívül jelen lesz a tisztelt M.W.S. (a település legkeményebb zenekara!), az Angelus (tudjátok, lányok), a CasketGarden (móvári ivócimborák), a Wackor (velencei gyerekriogatók), illetve a Dim Vision (debreceni himihummerek), a Nervekiller (Attila másik zenekara, ami szintén jó), az Emypema (Kráter pólós modern rockerek). Jegyeket csak és kizárólag tőlünk vehettek, postai utánvéttel vagy személyes bandázással. Napi zsuga 1000 Ft, bérlet 1800 Ft – az utóbbihoz kapsz egy nagy adag WMD hagymásbabot is!

Továbbá be kell jelentenem azt az örömteli hírt, hogy a nyár folyamán levisszük a kétkazettás magnónkat a próbaterembe, és felveszzük az új wéemdé lemezt. Erről most több részletet nem árulok el, de igen jó kilátások vannak minden idők legdurvább Watch My Dying lemezére. Természetesen, nem csak durvábbak lettünk, hanem dallamosabbak is, meg líraiabbak is, meg szebbek, és jobbak is...meg minden. A készülő lemezről a nyári koncerteken már minimum kettő tételt meg is hallgathattok...aztán jön a 42. hét és nem lesz mese!

A tavaszi megmozdulásokon résztvevőknek, pedig viszlát és kösz a halakat. Azt hiszem új élményparkjaink közé sorolhatjuk Sopront, ahol nagyon kellemes fogadtatásban volt részünk, és a tavalyi Tóparti rockpartytól egyből átvette az első helyezést sérülések szempontjából, 5 db vérző orrhosszal:-). Még egyszer véres köszönetet mondunk (főleg Sanyi) a Süsi közönségének is, nem beszélve az örök kedvenc Esztergomról, és az idén mindent überelő Zentáról. Köszönjük a részvételt mindenkinek, akivel találkoztunk a koncerteken. Ezekre a helyekre, és még jó néhány új állomásra ellátogatunk ősszel és télen, egy teljesen új programmal és a sóderbenddel (neem, idén sem megyünk a Vekerire:-) Óriási erőfeszítéseket teszünk azért is, hogy 3 év után újra teljes létszámban jelenhessünk meg Székesfehérváron is! Ja, aki profi, cuccal és demóval bíró zenekarnak gondolja magát, jelentkezzen az őszi turnénkra előzenekaroskodás céljából!

Naa, ez úgy hangzik, mint valami búcsúlevél, pedig nem. Itt a nyár, elő az (új) WMD pólókkal, tangákkal, törölközőkkel és irány a fesztiválok. Éés, aki nem jön WMD-Days-re, az divatember és meg kell halnia (legkésőbb télen úgyis Meghaltokmind!)"

Ahoy

Casketgarden, Wackor, Angelus, M.W.S.Kapcsolódó zenekarok:Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.