Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 29 
¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Magazin | Battle of the Bands in Hell

Battle of the Bands in Hell

3. felvonás

Rovat: Red Hole / Blue Hell | Felkerült: 2006. május 18., csütörtök

A bandák ismét összecsapnak a Battle Of The Bands második menetében: a harmadik, igen szorosnak ígérkező fordulóra május 27-én került sor a Vörös Yukban. Lesz itt minden a göteborgi metáltól a grunge-ig. Az öt felvonásos koncertsorozat végén – a szakmai zsűri és a közönség döntése alapján – csak egy, azaz egy maradhat, aki mindent (itt: nyereményt) visz. Lássuk tehát a harmadik etap étlapját.

Az Armada – annak ellenére, hogy a nevéből erre lehetne következtetni – bizony nem sikítozós, flying V gitárokkal nyomuló, lábfeltevős-headbangelős heavy metált játszik. A Depresszióval igen szoros kapcsolatban álló csapat zenéje meggyőző, energikus, dallamos, néhol még egy kis északi death metal és HC hatás is érezhető rajta.
A Detoxbojz egyenesen az elvonóból érkezik a Vörös Yuk színpadára. Még Kurt Cobain is elismerően bólogatna a srácok igen erősen Nirvanára hajazó (mégis kicsit más) grunge-os zenéjét hallva. Mármint a mondanivaló, meg a katarzis miatt.
A Sollen neve se tévesszen meg senkit, ugyanis a zenéjükben egy csöppnyi germán-teuton metal nincs, van azonban igen kellemes északi death metal, hörgés-károgás, dallamos gitártémák, szólók és hasonló nyalánkságok. A szakmai tudás itt is elég meggyőző, az első sorokban ezért intenzív headbangelés várható.
Melodikus hard rock / heavy metal muzsikával érkezik a második Battle Of The Bands rendezvényre a tru-rockerekből álló Fenrir. A magyar és külföldi hősi-hazafi metal által megteremtett hagyományokat követő csapat szintén meggyőzően űzi az ipart. Öngyújtókat és hosszú hajakat elő!
A KSK-nak semmi köze a Károlyi Sándor Kórházhoz, ill. a különböző sportegyesületekhez, ugyanis a srácok – meglepő módon – szintén a húrok pengetésével foglalkoznak. Hogy milyen zenét játszanak (biztos jót), az majd számomra is csak a koncerten fog kiderülni. Rock & rollra fel!

További információk itt:
http://armadaband.fw.hu/
http://www.detoxbojz.fw.hu/
http://www.sollen.hu/
http://www.fenrirrock.hu/

HCD

Kapcsolódó zenekarok:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.