Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 03 
¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Magazin | Metalcore Jamboree Vol. 6.

Metalcore Jamboree Vol. 6.

Brutal Metal Hardcore bandák és a kis szirom

Rovat: Red Hole / Blue Hell | Felkerült: 2006. április 26., szerda

Ha május közepén estefelé valaki nagyobb embertömegre lesz figyelmes a Vörös Yuk környékén, az éjjel-nappali kisboltokban és a helyet övező sötét sikátorokban, az bizony nem véletlen, ugyanis a vérvörös színben pompázó Yukban a Metalcore Jamboree hatodik kiadása kerül megrendezésre változatosabbnál változatosabb bandák közreműködésével.

A bulit a Shadeflowers lendületesnek ígérkező koncertje nyitja fél 8 körül. Gyorsabb tempójú metalcore thrash metálos riffekkel, veszett ordítással, pörgős dobtémákkal, progresszív gitárőrülettel – röviden ez mondható el a Shadeflowers zenéjéről. A folytatásban a 2004 végén alakult One Reason To Kiss lép színpadra. A srácok szintén thrash metálra emlékeztető témákkal dolgoznak, egy-két riff viszont a skandináv göteborgi metálistenek zenéjére emlékeztet, úgyhogy mindenképpen érdemes lesz megnézni őket. A soron következő, bolgár (!) lemezszerződéssel rendelkező, 2004-ben összeállt Quest From Inside zenéje némi black metálos reszeléssel és igen profi dobtémáival az est talán egyik legprofibb fellépőjének ígérkezik. Még ütősebb zene szem- és fültanúi lehetnek azok, akik két (vagy három?) sör után/között végigtombolják a Choose Your Path koncertjét, a csapat ugyanis igen jól érti a dolgát. Az előző bandákhoz hasonlóan, az ő zenéjüket se lehet egyszerűen leírni, annyit azonban elárulok, hogy a blastbeat kedvelői és a hétnyolcados ütemek szerelmesei nem fognak szomorkodni. Végül, de nem utolsósorban az 1999-ben alakult Blood Is Fire lép színpadra, s ezzel kicsit vissza is kanyarodunk a kezdőbandák stílusához, azzal a különbséggel, hogy itt bizony a dallamos ének is nagyobb teret kap. A csapat tudásáról csak annyit, hogy már Európában is turnéztak, úgyhogy várhatóan senki nem fog csalódni. Akinek ezek után még marad ereje zúzni, az a Rózsaszirom Diszkó (Jogsi & Lobit) jóvoltából akár hajnali 6-ig rophatja a '80-as, '90-es évek slágereire. Mindössze 1000 pénzért. Én mondom, megéri.

További információk itt:
http://onereasontokiss.uw.hu/
http://questfrominside.dox.hu/
http://chooseyourpath.uw.hu/
http://www.bloodisfire.com/

HCD

Shadeflowers, One Reason To Kiss, Quest From Inside, Choose Your Path, Blood Is FireKapcsolódó zenekarok:Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.