Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 21 
¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Magazin | Scars Of Tomorrow (USA), Hand To Hand (USA) @ Süss Fel Nap

Scars Of Tomorrow (USA), Hand To Hand (USA) @ Süss Fel Nap

Rovat: BPRNR | Felkerült: 2006. február 8., szerda

A relatíve húzós január után pár hét pihenőt engedélyezett magának és közönségének a Bprnr legénysége, hogy február 21-én egy kisebb ám annál érdekesebb koncerttel térjen vissza a koncert-körforgásba.

Ezúttal California és Florida találkoznak egy turnébuszban, hogy körbejárják Európát. A Victory Records évről-évre növekedő tekintélyes istállójához tartozik a californiai Scars Of Tomorrow (Európában a német Let It Burn is gondozta korábbi anyagaikat) és bár mint zenekar, fiatalnak tűnhetnek, azonban The Horror Of Realization c. lemezük immáron a harmadik a sorban. A hardcore modern ágát képviselő zenekar mélyre hangolt zenéje nem csak az olyan hallgatóknak lehet érdekes, akik a Hatebreed jellegű vagy a metalcore vonalú zenekarokat kedvelik, hanem az olyan extrém zenék híveinek is, mint a Slipknot, hiszen nem kell tagadni, a Scars Of Tomorrow pumpáló ritmusaira hatással volt a bohócmaszkos csapat zenéje.

Hand To Hand (USA)
Társuk, a Hand To Hand Floridából érkezik és a német Lifeforce Records istállójához tartoznak, itt indult többek között a jelenleg már nagy metalkiadóknál dolgozó Európai metalcore vonulat krémje, valamint olyan zenekarok is, mint a Trivium. Ezen tény már elég lehetne, hogy tudjuk, milyen is a Hand To Hand, azonban ítélni felesleges előre, hiszen bőven kilógnak a többi Lifeforce zenekarok közül, zenéjük egészséges egyvelege a metalosabb vonalnak, a floridai new school hardcore-nak, ami a 90es években előfutára volt a mai metalcore hullámnak, valamint a szellősebb, rockosabb vonalnak. Talán az As Friends Rust neve nem véletlenül ugorhat be, hiszen a Hand To Hand dobosa az AFR utolsó felállásában játszott.

Hazai oldalon a Deftones/Poison The Well hatású, és budapesti szinten már eléggé ismert Velvet Stab, valamint az északi dallamos death metal hatásokkal megspékelt Buried By Time képviselteti magát.

Scars Of Tomorrow (USA), Hand To Hand (USA), Velvet Stab, Buried by TimeKapcsolódó zenekarok:Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.