Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 03 
¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Magazin | Zúzás, zúzás, zúzás!

Zúzás, zúzás, zúzás!

“Once those loyal tour"

Rovat: Red Hole / Blue Hell | Felkerült: 2006. január 15., vasárnap

Zúzás, zúzás, zúzás! Ez az egy szó tökéletesen megfelel a vasárnapi este körülírására. A hangulatot a death metal nagy és híres csapatai bíztosítják, olyanok, mint Malevolent Creation, Necrophagist, Nightrage és persze az est díszvendége, a Bolt Thrower.

Bolt Thrower, a death stílus alapköve, 1986-ban alakult. Olyan csapatok voltak hatással az alapítótagokra, Barry Thomson gitárosra és Gavin Ward besszerrre, mint Slayer, Candlemass, Sacrilege vagy Discharge. Később a csapathoz Alan West énekes és Andy Whale csatlakozott. Elkezdődött a munka. Több dal készült el, a srácok helyi angol bárokban, pubokban léptek föl. Kisebb-nagyobb tagcserék után (a csapatban egy ideig női vokalista, Jo Bench énekelt), a Bolt Thrower 1988-ban első studió-lemezét rögzítette, "In battle there is no law" címmel. A csapat kezd híressé válni, album és sok koncert révén.

1989-ben jött az első angol turné Carcass, Napalm Death és Morbid Angel társaságáaban. 1990-ben pedig már Európában zúztak, Autopsy és Pestilence brigádokkal.

Persze, nem állt le a studiózás, több albumuk jelent meg. 1992-ben napvilágot latta a "The IV-th Crusade" anyag, amelyen már jól érezhető a Bolt Thrower egyedi, utánozhatatlan szílusa. Az albumot a csapat európai és ausztráliai turnén mutatta be a rajongóinak. Két esztendő mulva pedig már az Államoknak mutattak be az új anyagot, a "...For Victory"-t.

1998 döntő volt a csapat számára. "Mercenary" anyaguk bestseller lett, Németországban 10 pontot kapott a 10 a sikerlistákon. Persze, az anyagot nagy turné követte. Sajnos, torlódások voltak a csapattagok között, így az akkori énekes, Davi Ingram kilépett a zenekarból. De a srácok nem hagytak abba, tovább dolgozták, s több lemez látott napvilágot.

2005 nyarán a srácok felvették a "Once those loyal" anyagot, amely novemberben jelent meg, s jelenleg a srácok turnén mutatják be az anyagot a rajongóknak Európa-szerte. A zenekar jelenlegi felállása:
Barry Thomson gitáros, Gavin Ward gitáros, Jo Bench basszer, Martin Kearns dobos és Karl Willets énekes. A zenéjük zúzos, kemény death, melódik elemekkel keverve.
http://www.boltthrower.com/

Malevolent Creation, a death metal dübörgő harci gépezete, 1987-ben alakult Buffalo-ban, NY állam. Idegtépő. Kegyelemmentes muzsíkajuk csak a műfaj igazi kedvelőinek való, mivel ez a zene öl, pusztit, megsemmisit. 11 studióalbummal a hátuk mögött, a srácok több turnén vettek részt, ahol bebizonítottak, hogy a háború himnuszai mindig fognak hangzani, Amerikától Ázsiáig, elpusztitva az ellenségeket, kegyelmet nem ésmerve.
Jelenlegi felállás:
Dave Culross dobok, Phil Fasciana gitáros, Rob Barett gitáros, Gordon Simms basszer. Kyle Symons vokálistát, aki személyes okok miatt nem tudta elvállalni a turnét, Brett Hoffmann helyettesít a mikrofonnal.
http://www.malevolentcreation.cjb.net/

Nightrage, a svéd melódikus death metal zenekar, szintén vesz részt "Once those loyal tour" turnén. A csapatot "all-stars-project"-ként lehet jellemezni, mert olyan emberek zenélnek a csapatban, mint Marious Iliopoulus gitáros (ex-Exhumation), Jimmie Strimel énekes (Deathdestruction), Gus G. gitáros (Firewind, ex-Dream Evil, Mystic Prophecy), Fotis Benardo dobos (Devilworks, ex-Septic Flesh) és Henric Karlsson besszer (Cipher System). A csapatnek két lemeze van, "Sweet Vengeance" (2003) és "Descent into Chaos" (2005).
http://www.nightrage.com

Nechrophagist, a német progressive death metal banda. 1992-ben alakult. Első lemezüket saját kiadásban jelent meg, jelenleg a Relapse kiadóval dolgoznak együtt. Több németországi és európai turnén vettek részt, death metal fesztiválokon fordultak meg. Két studiólemezzel rendelkeznek, “Onset of Putrefaction" (2004) és “Epitaph" (2005).
Felállás: Christian Münzer gitáros, Hannes Grossmann dobos, Stefan Fimmers basszer, Muhammad Siuczmez énekes/gitáros.
http://www.necrophagist.de

Bolt Thrower (UK), Malevolent Creation (USA), Necrophagist (SWE), Nightrage (SWE)Kapcsolódó zenekarok:Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.