Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 28 
¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Magazin | Véres Pokol Fesztivál

Véres Pokol Fesztivál

Extreme metal fesztivál

Rovat: Red Hole / Blue Hell | Felkerült: 2005. november 29., kedd

Hatalmas zúzás várható ezen a decemberi szombati estén a KékYukban. Jobbnal jobb csapatok dörrentik meg a Yuk falait és igazi Véres Poklot rendeznek a Fényes Adolf utcában.

Elsőként a Sadistic Souls lép föl. A csapat saját szavaival black exteme metálnak irja le a zenéjét, ami tökéletesen visszadaja a győri zenészek lelki világát. Egy demóval rendelkező csapat két tagja nagyobb figyelmet igényel, mivel a mikrofonnál és a szintinél két nagyon szép lány foglal helyet (Varga Zsuzsanna és Márjánovics Diána). Érdemes meghallgatni.

www.sadisticsouls.uw.hu

Utánuk a 2002 óta létező csornai Trollheimen következik. "Fragile Constellation" demóval rendelkező fiatal, lekes csapat érdekes zenét játszik, amire leginkább a göteborgi death metál volt hatással. A srácok már sok koncerten léptek föl, s tökéletesen bebizonyítottak, hogy a nevük nem csak egy földrajzi hegyet, de a művészi magaslátokat is jelent(het). Jelenleg a srácok "Az elmulás útján" új anyagon dolgoznak.

www.trollheimen.hu

Children of Balaton a finn Children of Bodom helyi helyettese. Lehet hogy Magyarországon kevesebb tó van, mint Finnországban, de tehetséges zenészek mint itt, mint ott mindig voltak, lesznek és vannak. Poénnak indult a zenekar, de ma már komoly banda, amely méltó a COB-tribute cím viselésére. A Crystallite-, Pure Illusion- és Wave Valley-tagokat magába olvasztó zenekar negyedik a Véres Pokol csapatai közül.

www.cobhun.pokol.hu


A germán és amerikai thrash metál bandákon alapuló Tremor 2000 körül alakult. Jelenleg a frissen megjelent "Thrashlamentum" albumuk igati inyencség a kemény és kompromisszum-mentes zene rajongóinak. Aki kiváncsi a csapatra vagy már régi tisztelője a bandának, akkor a szombati programja csak a Vörös Yukban kerül megszervezésre. Kötelező meghallgani.

www.tremor.hu

Utánuk pedig az Inurment zarja az estét. Komor, tömegízlést figyelmen kívül hagyó, sötét hangulatú és szövegvilágú zenekar tökéletesen befejezi a Véres Pokol fesztivált, fekete pontot téve a szombat esti multságra. A csapat a "Fallen Ones" albumról játssza a slágereket, amelyek 1998 óta

www.inurnment.com

Aki vágyik ezek után még néhány élményre, annak a Goretrust zenekar és a fellépések utáni Death Disco biztosítják a jó hangulatot.

Sadistic Souls, Trollheimen, Children Of Balaton, Tremor, InurnmentKapcsolódó zenekarok:Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.