Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 29 
¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Magazin | Virág Fesztivál

Virág Fesztivál

Rovat: Red Hole / Blue Hell | Felkerült: 2005. november 23., szerda

A Virág-nap minden évben emlékezetesen zajlik. Csá Misi és barátai azokon a napokon többnyire szénsavmentes szódát isznak, lédús gravefruitot majszolnak hozzá és lágyan pogóznak a Jurij típusú magnetofonból dübörgő szocrock algoritmusokra.

Érdemes lesz az idei Virág-napon (azaz november 26-án) is ellátogatni a Lyukba, ahol a pesti (és nem pesti) underground keresztapái jelennek meg, pókerpartikon elherdált méltóságukat keresve. Nézzük, ki zúzza majd a Flower Powert!

A három sör után már nehezen kimondható Bernecebaráti nevű településen alakult meg 1998-ban az Azokon a napokon zenekar, mely most a Yukban bizonyára bemutatja nekünk a nyáron felvett dalokat, éppúgy mint a régieket, és ez mindenkinek Igazán jó lesz!

Háztáji rock'n'roll és garázs diszkó: ez az a két műfaj (?!) amelyben indult a Szóda. De utolérte őket is az utószezon, ami pillanatnyilag azt jelenti, hogy egy hét alatt ötször játszó zenekar lett belőlük. Fogyasztását száraz fehér borral, például rizlinggel ajánljuk.

A virágos hangulathoz három zuglói tím is hozzájárul. Az Algoritmush önmeghatározása: funkybeat music from Zugló city. És azt is mondják: "Hidd el a legjobb, hogy valaki laza!" No, majd möglássuk!

Gyerünk, Kavbojok! - így buzdít minket a Csá,Misi! zenekar arra, hogy hallgassuk meg "független rakenroljukat". Ha minden jól alakul, lesznek nyulas, lepkés és szerelmes dalok is.

Forgó diszkó-gömb? Mikrofonfejű fekák? Húzós grúvok? Igen, a fanki-diszkónak is van jó oldala! (főleg, ha rockzenészek adják elő). Mindez azonban részben a múlté, hiszen a Gravefruit ma már a reggae-ragga-dancehall ritmusokat is pörgeti.

Lermontov és Gagarin után egy magyar Jurij! A Nyíregyháza-Debrecen-Budapest tengelyt képviselő csapat - saját meghatározása szerint - az ország első és egyetlen szocrock zenekara. És most következzék a zenekar, amelynek a cédéjét kazettának hívják!

-esataho-

Szóda, Csá, Misi!, Gravefruit, Azokon a Napokon, Jurij, AlgoritmushKapcsolódó zenekarok:Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.