Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 02 
¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Magazin | Trial (USA), Undying (USA), Sunrise (PL) @ Kultiplex

Trial (USA), Undying (USA), Sunrise (PL) @ Kultiplex

Rovat: BPRNR | Felkerült: 2005. október 21., péntek

A koncertdömping 19-én folytatódik és tán lehetünk annyira elfogultak, hogy ezt a koncertet nevezhetjük az év egyik legfontosabb európai hardcore eseményének.

A seattle-i Trial 6 éve oszlott fel egy kemény és helyenként megviselő Európa turné után. Az elmúlt időkben a zenekar kultusza folytonosan nőtt, és évről-évre felröppent egy-egy reunion koncert híre. Végül idén megtört a jég és egy ugyan eddig sohasem látott felállásban (a reunion koncertek dobosa ugyan feldobolta az Are These Our Lives nagylemezt, de élőben nem játszott még a zenekarral. A tagok jelenleg olyan zenekarokban játszanak, mint a 3 Inches Of Blood, a Between Earth And Sky, vagy a Wait In Vain és egykori tagjaik egy része a Himsa-t alapította meg pár éve) a zenekar újjáalakult 3 koncert erejéig.

Az első, hazai koncertjük teltházas volt, november 18-án Londonban, 19-én pedig Budapesten, a Kultiplexben lépnek fel. Ezzel a 3 reunion koncerttel minden idők egyik legfontosabb hardcore zenekarának (hatásuk az elmúlt évek hardcore zenekaraira tagadhatatlan) története végleg lezárul. A fellépő zenekarok érdekes sajátossága, hogy mindannyian valamilyen módon közel állnak a Trial-hez, vagy barátként, vagy rajongóként. A svájci Cataract januárban már megtöltötte a Kultiplex-et, az európai metalcore színtér elsőszámú zenekara örömmel tér vissza ezúttal is. Az Undying elmúlt két hazai koncertje különböző szerencsétlen okokból fakadóan elmaradnak, a női énekes által vezetett észak-karolinai zenekar visszatérése nem is történhetett volna jobb időben. A késő '90-es évek európai old school hardcore revival vezető zenekarai közé tartozott az osztrák H-Street, akik 2000-ben Gödöllőn tartották meg búcsúkoncertjüket és a különleges alkalom miatt döntöttek úgy, hogy egy koncertre újra összeállnak.

Napjaink egyik legjobb európai hardcore zenekarát köszönthetjük a német Black Friday '29 személyében, akik a Born From Pain tagok által működtetett GSR Musicnál adták ki debüt nagylemezüket, The Escape címmel. Az Undying turné vendége a Sunrise, Lengyelország elsőszámú metal/hardcore zenekara, hazai részről pedig a Bridge To Solace (akiknek első lemezéhez a Trial énekes Greg Bennick járult hozzá spoken word track-ekkel) és a Fallenintoashes nyitják a koncertet. A koncertre korlátozott számban kerültek ki belépők, amelyekből a Magyarországra fenntartott 250 db jegy elfogyott!!! A külföldre kiadott 150 jegy tekintélyes része is elkelt, november 1-én jelentjük be, hogy ezekből mennyi kerül még értékesítésre.

TRIAL (USA), Cataract (CH), Undying (USA), H-Street (A), Black Friday ’29 (D), Sunrise (PL), Bridge To Solace, FallenintoashesKapcsolódó zenekarok:Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.