Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 17 
¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Magazin | Bprnr Goes Rnr. | The Bones (S) @ Kultiplex

Bprnr Goes Rnr. | The Bones (S) @ Kultiplex

Rovat: BPRNR | Felkerült: 2005. szeptember 4., vasárnap | Írta: BPRNR

A még fel sem tett kérdéseteket a BPRNR már meg is válaszolta: "Töredelmesen bevalljuk, hogy a The Bones némileg fantomzenekar volt számunkra, ugyanis a lemezkiadó (hát erre visszatérünk mindjárt!) és turnészervező irodájuk német mivolta miatt (valamint a szakállas, szőke langaléták hiányában) az éppen rockandrollba menekülő Bprnr "irodában" mi magunk is úgy gondoltuk, hogy bizony, ezek a srácok németek. Pedig nem, hanem ők is a minőségi zenei exportjairól híres Svédország szülöttei."

Aztán valljuk be azt is töredelmesen, hogy egy zenekar, amelynek kiadójának a neve I Used To Fuck People Like You In Prison Records (ki gondolná, hogy ezen név mögött bizony egy Century Media sublabel bújik meg?) mindenképpen megér egy misét.

The Bones
1996-os indulásuk óta többszáz koncerten bizonyíthatták be rock and roll zenéjük energiáját, többek között a Die Toten Hosen, vagy a US Bombs vendégeként is. De megemlíthetjük a számukra talán kissé idegen közönség előtt való bemutatkozásukat a 2004-es Resistance turnét, ahol a hardcore nagy öregjeivel (Sick Of It All, 7 Seconds), valamint friss vérével (Walls Of Jericho, Unearth) nap mint nap teltházas klubokban játszhattak és saját szemünkkel győződhettünk meg, hogy bizony nem vallottak szégyent.

Hazai részről újfent két minőségi zenekarral találkozhat a nagyérdemű, és mindkét zenekar első alkalommal lesz a Bprnr vendége. A budapesti illetőségű The Silver Shine a világ első straight edge punkabilly/psychobilly zenekara. A trió tagjai közül ketten is játszottak/játszanak hazánk úttörő straight edge hardcore bandájában, a Hold X True-ban. A The Silver Shine zenéjében a rock and roll-t, psychobilly-t keveri a punkkal és helyenként – talán nem véletlenül – zenéjüket hallgatván a Tiger Army neve ugorhat be a hallgatónak. A zenekar nem túl hosszú ténykedése során nemrégiben adta ki első bakelit kislemezét, amelyet a straight edge zenékre specializálódott holland Commitment Records gondozott.

A sokak által a Hot Water Music magyarországi helytartóinak nevezett, tatabányai Sammy Sosa nyitja majd az estet, akik az elmúlt években kezdtek el mozgolódni a főváros klubjaiban az indie és az emo határmezsgyéjén mozgó fogós zenéjükkel.

The Bones (SWE), The Silver Shine, Sammy SosaKapcsolódó zenekarok:Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.