Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 27 
¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Magazin | A Szóla Rádió programjai Vekeri-tó Fesztiválon

A Szóla Rádió programjai Vekeri-tó Fesztiválon

Rovat: Hírek | Felkerült: 2005. június 16., csütörtök

A debreceni Szóla Rádió közösségi voltából kiindulva nem is kíván túl nagy asszociációs készséget Tőled, Kedves Olvasó, a konzekvencia levonása, miszerint a stábunk leginkább a sok embert megmozgató, közösségi tevékenységeken érzi jól magát, ezen kritériumnak pedig így, nyár közeledtével mi sem felelhetne meg jobban, mint a nyári fesztiválok, zenével, sörrel, sok-sok különböző, érdekes emberrel… És melyik fesztivál is van a legközelebb Debrecenhez?? Hát persze! A Vekeri-tó fesztivál június 22-től 25-ig!

Eme kis ravasz felvezető, nomeg a cím beható tanulmányozása után rájöhettél, hogy a Szóla Rádió –amely, mint olyan, eddig is igencsak kultiválta az effajta rendezvényeket, mind szakmai szempontból, mind pedig a műértő közönség soraiból szemlélve- idén teljes valójában megmutatja magát a Vekeri-tó fesztiválon, érdekes, délutáni beszélgetős programokon keresztül.

Nos, csapjunk is a lovak közé, tudd meg végre, hogy miről is van szó pontosan! Ha a délutáni sziesztádat némi kultúra befogadásával szándékozol eltölteni, mindenképpen látogasd meg csütörtökön, pénteken és szombaton délután négy és hat között a FOKK-Város programhelyszínen a Fokka-Mokka Retrokávéházat, ahol érdekesebbnél érdekesebb sajtóbeszélgetéseket hallgathatsz végig, illetve közönségtalálkozókon találkozhatsz kedvenc zenészeiddel. (Ha jól belegondolsz, -ideális esetben- délután négyre már épp kikászálódtál a sátradból és nagyjából kiheverted az elmúlt éjszaka fáradalmait, ámde még nem kezdtél el "készülni" a következő estére, így hát épp belefér az életedbe napi két óra kultúra!)

Csütörtök (június 23.)
16:00 - Zöld Hullám - Utat a környezetvédelemnek - fontos társadalmi kérdés, a civil szervezetek oldaláról megvilágítva. Vendégek: Greenapeace tagok, Pál Csaba szerkesztő, újságíró és Kulcsár Sándorné az Együtt az Állatokért Közhasznú Egyesület elnöke (műsorvezető: Zvelihár Norbert, Takács Eszter, Szapora István).
17:00 - Közönségtalálkozó a Pál Utcai Fiúk zenekarral - a '80-as, '90-es évek kultzenekara egy év kihagyás után újra együtt muzsikál! (műsorvezető: Takács Nóra)

Péntek (június 24.)
16:00 - Közönségtalálkozó a Junkies és a Black-Out zenekarokkal - két nagyszerű rockzenekar, hatalmas rajongótáborral, nemsokára elkészülő lemezekkel. (műsorvezető: Takács Nóra, Szilasi Zoltán)
17:00 - Közösségi rádiók és a sajtószabadság - egy nagyon is aktuális téma, a közösségi rádiózás szemszögéből nézve Vendégek: Giczey Péter és Bakos Gergő (műsorvezető: Szabó Krisztina)

Szombat (június 25.)
16:00 - Közönségtalálkozó a Malacka és a Tahó, Skania, Skafunderz és a Tigris zenekarokkal - ez az óra a mostanság igencsak népszerű ska műfaj jegyében telik. (műsorvezető: Takács Nóra, Berta Sándor)
17:00 - "Kell egy ház…" - de leginkább ifjúsági - beszélgetés a debreceni ifjúsági szubkultúra-kutatás eredményeiről, az erről készült film levetítése. Vendégek: Damu Richárd, Kiss Ákos, Kiss-Ádám Rebeka, Süli András és Szabó Krisztina

Szóvaltehát, ha kedvet kaptál (márpedig miért ne kaptál volna?!), látogass el hozzánk minden délután, és kultúrálódj egy kicsit! ;)

A programot a Zenemagazin.com támogatja.

Kapcsolódó zenekarok:Kapcsolódó fesztiválok:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.