Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 26 
¦27¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Magazin | Velvet Stab újra

Velvet Stab újra

Rovat: Programajánló | Felkerült: 2005. április 29., péntek

Május 18-án a Velvet Stab lemezbemutató bulit szervez a Pesti Est Caféban. "Where Parallels Meet" c. debütáló lemezük most áprilisban jelent meg remixelt/remasterelt formában, új borítóval a német Beniihana Records gondozásában.

Velvet Stab
A kiadó többek között olyan neves zenekarokkal dolgozik mint az As I Lay Dying, a Further Seems Forever, az Unearth, vagy a Destiny. A zenekar egy rövid, egy hetes német-cseh turné után most hazai terepen mutatja be új cd-jét. Az első sajtó kritikák már megérkeztek és rendkívül pozitívan értékelik ezt a dallamos, intenzív, modern/new-school hardcore stílusú lemezt, olyan úttörőket emlegetve mint a Deftones, a Glassjaw, a Snapcase, a Boysetsfire vagy a Turmoil. A korongon szereplő öt szerzemény mellett már a nagylemezre íródott új számok közül is hallhatunk néhányat a koncerten.

Az est külföldi vendége a német A Traitor Like Judas, akik többször játszottak már itthon, de a fővárosban még nem adtak koncertet. Az elmúlt évek egyik legkeményebben dolgozó német metalcore bandája sok európa turné, egy Let It Burn-ös split és egy Winter Recordings-os nagylemez után nemrégiben európa talán legnagyobb kiadójához szerződött le, a belga Goodlife Recordingshoz. Dallamos deathmetal hatásokkal megtűzdelt brutális metalcore zenéjüket legtöbbször az At The Gates, Heaven Shall Burn vagy az Unearth zenekarokhoz hasonlítják. Az első goodlifeos lemez őszre várható "The Phoenix" címmel.

A bulit a hazai fiatal metalcore banda, az In God We Trust nyitja. Első nagylemezük jelenleg már a keverés stádiumában van, várhatóan nyár közepén jelentetik meg a cd-t a srácok.
A Velvet Stab tehát mindenkit meghív egy fergeteges release partyra, bulizzunk együtt hajnalig!

Velvet Stab, A Traitor Like Judas, In God We TrustKapcsolódó zenekarok:Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.