Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 19 
¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Magazin | Útjára indult a Chromechoes Production!

Útjára indult a Chromechoes Production!

Rovat: Hírek | Felkerült: 2008. október 16., csütörtök

Nincs mese, haladni kell a korral: a XXI. században a zenére vágyók már nem a lemezboltok előtt tömörülnek kígyózó sorokban, hanem a Rapidsári virtüell csatornáin igyekeznek kivárni időlimittel sújtott letöltési lehetőségüket. Persze nagyon szép morális és etikai kérdéseket lehet feltenni az internetes letöltésekkel kapcsolatban, de egy biztos: előbb-utóbb mindenki eljut oda, hogy életében legalább egyszer letöltsön valamit.

Mi, a Chromechoesnál megszabadítunk Téged az esetleges bűntudattól (már ha van ilyen, ugye), hiszen beindítottuk Magyarország legújabb netlabeljét, mely elsősorban a kísérleti zenék világára szakosodott. Nincs műfaji megkötésünk, a black metaltól a „minden huszadik percben prüntyögök egyet” minimalon át az elektronikával tűzdelt balkan beatig mindent meghallgatunk, és a hozzánk csábított zenekaroknak igyekszünk tág körű promóciót biztosítani. A kivitelezés egyszerűbb, mint gondolnád: Te adod a hanganyagot (borítóval és tracklisttel), mi adjuk a flyereket, bannereket, matricákat, plüssnyuszikat. A későbbiekben még szó lehet koncertszervezésekről is, de ez még a jövő zenéje: azonban ha képes vagy bízni egy újonnan alapított, fejlődőképes és fanatikus csapatban, várjuk jelentkezésed akár MySpace-oldalunkon, akár e-mail címünkön – igen, a Do It Yourself szellem erősen hatott ránk is, de ezzel jár a zöldfülűség.

Ha esetleg kétkednél akár ténykedésünkben, akár a működésünk mivoltában (ami persze természetes), kérdezd a dUNA noise/drone projektjeként számontartott Memphis.Attax.Kazahstan!-t; a pszichedelikus stoner rockot industrialban meghonosító Roncsipart; a Merzbow/Sunn0))) nyomvonalán ténykedő Zoisite-ot; vagy az IDM-ben erős 41939-et bármiről, ami velünk kapcsolatos, de a közeljövőben még olyan nevek csatlakoznak az általunk foglalkoztatott zenekarok közé, mint a finn drone/noise projekt Hypnos Luna, vagy a texasi Neurosis-fanatikus IDM-reménység Knifight.

Ha pedig túl nagy megmérettetésnek érzed azt, hogy már első körben saját hanghordozód legyen, küldj egy dalt a decemberre tervezett válogatáslemezünkhöz, a Narcollapse Vol.1-hoz! További részletek a MySpace-oldalunkon.

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.