Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 08 
¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Magazin | Debrecenből kéne menni

Debrecenből kéne menni

A zánkai Balatone fesztivál egész debrecent meghívja bulizni

Rovat: Hírek | Felkerült: 2008. június 29., vasárnap

A július 24-27. között megrendezendő zánkai BalaTONE Fesztivál szervezői úgy döntöttek, hogy egy igazán vendégszerető hagyományt indítanak el, s eztán minden évben vendégül látnak egy-egy várost – az összes lakójával együtt. Az ötlet értelmében az adott település lakcímkártyájával rendelkezők INGYENESEN vehetnek részt a fesztiválon. A szervezők elsősorban olyan városok lakóit kívánják meghívni, melyek távolabb esnek a magyar tenger partjától, s így az ott született, bulizni, fesztiválozni vágyó fiatalok számára négy nap a Balatonnál még értékesebb ajándék. Idén a választás Debrecenre esett.

A zánkai BalaTone Fesztivál vendégszerető kezdeményezésének köszönhetően idén minden, debreceni lakcímkártyával rendelkező vendég INGYEN vehet részt a rendezvényen, és a lehetőség nem csupán egy-egy napra, de akár a teljes fesztiválra is szól. A debrecenieknek a bejutáshoz mindössze fényképes igazolványukat és lakcímkártyájukat kell majd felmutatni a pénztárnál. Így tehát a hajdúsági nagyvárosból érkező fesztiválozóknak mindössze az útiköltség – és persze az elfogyasztott szilárd és folyékony üzemanyag – árába kerül majd egy négynapos, „meghangszerelt” balatonparti nyaralás, ahol a strandon és a zenén túl számos sportolási lehetőség és extrémsport-bemutató várja a lazulni vagy pörögni vágyó fiatalokat.

Ütős zenék, izgalmas sportesemények, jó társaság, Balaton és adrenalin-fröccs nagy dózisban 96 órán keresztül, ez a Zánkai BalaTone Fesztivál! A fesztivál egyik legizgalmasabb programja minden bizonnyal a Fundango Waterjump lesz, de az ország egyik legnagyobb bringás megmozdulása, a Kona Kerékpáros Találkozó is a fesztivál része idén. Ami pedig a zenét illeti, a külföldiek közül fellép majd a Beatsteaks (D), a Noisia & Teebee (NL), a The Real McKenzies (USA), a Killa Kela (UK), DJ Vadim (UK), DJ Hyper (UK), a Cagedbaby (UK) a Freeform Five (UK) és a Zion Train (UK), a hazai bandák közül a Quimby, a PASO, a Kiscsillag, a Kowalsky Meg A Vega, a Belga és a Zagar is.

Az idei fesztiválnak különben számos debreceni vonatkozása van, hisz kevés hazai fellépéseinek egyikeként a Tankcsapdát itt láthatja majd a közönség, de a Debreceni Triál Klub kerékpárosain túl is számos debreceni produkció színesíti a rendezvény kínálatát. A fesztivál teljes programja a www.balatonefesztival.hu oldalon található.

Kapcsolódó fesztiválok:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.