Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 24 
¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Magazin | Heten, mint a gonoszok!

Heten, mint a gonoszok!

Rovat: Red Hole / Blue Hell | Felkerült: 2007. december 26., szerda

Pajtás! Lassan úgy érzed, hogy az életed szakadék szélén táncol? Bármit teszel, csak azért is másképpen alakul, mint ahogy tervezted? Úgy érzed, mintha a Spanyol armada tört volna be a fejedbe és durrogtatnának a rohadt ágyuikkal? Tudod, hogy mi kell neked? Egy nagyon jó rock n roll buli! Sõt, jobbat mondok! Hét nagyon jó rock n roll buli! Ezt most megkaphatod nyavajás 500 forintért a Vörös Yukban.

Amit ezért kapsz, az hidd el nem kispályás buli lesz! Hét jó okom is van, hogy elgyere: Kezdjük ott, hogy jön a Szakadék. Mûfajuk egy kicsit a System of a down-ra emlékeztetõ, de teljesen egyedi,és
nem cséplem feleslegesen a szavakat, ha azt mondom, hogy nagyon jó.

Aztán mielõtt szétmenne a fejed a fejrázástól, meg a megivott sörök mennyiségétõl, vigyázz, mert lesz egy Sacra Arcana, akiket biztos hogy meg kell hallgatnod! Garantálom, hogy kijózanodsz, hiszen zenéjük több, mint felemelõ! Mindenképpen érdemes meghallgatni!

Na akkor ott a harmadik ok, az Armada! Zúzós-rappes, ugyanakkor megfelelõen poénos, mégis technikás zenéjükkel le fognak mindenkit nyûgözni! A koncertjükön barátok közt érezheted magad, hidd el!

Negyedik okom csak azért is a CsakazértiS! Technikás zene a javából, feelinges, dinamikus erõteljes zenéjüktõl, biztos hogy
hasravágódsz!

Ötödik ok a Stopyt. Inkább a Soulfly-ra emlékeztetõ zenéjükkel biztos, hogy úgy odavernek, mint amilyet még nem láttál soha! Biztos, hogy jobb kedvre derülsz, ha megnézed õket!

Hatodik okom a Carpenter, akik inkább vidám zenéjükkel a legfalábúbb vendéget is táncra perdítik! Fogadni merek, hoyg téged is!

Végül de nem utolsó sorban hetedik okként a Noisebreed zenekart hoznám fel! Dallamos riffekkel tele lévõ, a legkritikusabb jellemeknek is biztosan bejövõ zene! Nem fogod unni magad a bulijukon!

Szóval, ha úgy gondolod, hogy itt az ideje kikapcsolódni, de nem vet fel a pénz... 500 forintot csak tudsz anyutól kérni, hogy az év egyik legelsõ nagyszabású klubbuliján mulass egyet, néhány cimborád, és hét kiváló zenekar társaságában!

Ne habozz! Légy ott, pajtás!

Noisebreed (HU), Carpenter (HU), Szakadék (HU), Armada (HU), Sacra Arcana (HU), Endless (HU)Kapcsolódó zenekarok:Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.