Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 17 
¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Magazin | MotorCity Crew presents: DETROIT – AMSTERDAM - BUDAPEST

MotorCity Crew presents: DETROIT – AMSTERDAM - BUDAPEST

Supersonic Underground (Kék Yuk), március 10. – április 14. – május 12.

Rovat: Red Hole / Blue Hell | Felkerült: 2007. március 8., csütörtök

Egy különleges gigaparty veszi kezdetét a elektronikus zenei élet Mekkájában, a Supersonic Undergroundban megrendezett márciusi őrülettel. A háromrészes (Detroit, Amszterdam, Budapest nevekkel megjelölt) partysorozat első állomása igazi ínyencségnek ígérkezik: az éjszakai autókázások, világvárosokban tett utazások, motorcityk, klubok, autók, táncok világának magával ragadó atmoszférája nyűgözi le az idelátogatót.

A zene terén is különlegességgel rukkolnak elő a szervezők: a techno friss gondolatisággal átitatott, minőségi megújulást ígérő változata, a már befutott és az újonnan felfedezett/felfedezendő tehetségek egyedi hangzásvilágú, dinamikus, jól táncolható zenéje valóban őrületes partyt ígér. És még lesz kettő! (Arról nem is beszélve, hogy mindez csupán háromszoros felvezetése egy mesterpartynak…)
Lesz továbbá vetítés, lufi, lézer…

Játék
Érdemes hát a MotorCity Crew által felkínált utazáson részt venni, annál is inkább, mivel akár Berlinig is eljuthatunk: mindhárom party (Amszterdam: április 13; Budapest: május 12) pecsétjeinek összegyűjtésével ugyanis 2 személyes, teljes ellátású hétvégét biztosító belépőt nyerhetünk a Love Parade-ra.

A minőségi mércét zene, látvány és stílus tekintetében egyaránt magasra helyező, a szórakozásban élményt és építő tapasztalatokat kereső arcok 10-én a Sonicban lesznek. Szerintem te is…

Belépő: 1500 Huf

Line Up:

Nagyterem, techno:
roughboy & blave
dj trezor
acid fx
E2
airplanehighjacker

Kisterem, minimal, elektro, progressive:
Sajgal
Mono-Tone
Christian Right
DL

az újonnan felfedezett/felfedezendő tehetségek egyedi hangzásvilágú, MotorCity Crew presents: AMSZTERDAM
Supersonic Underground (Kék Lyuk), április 14
Nagyterem: techno; Kisterem: progressive, minimal, electro, deep

A minőségi mércét zene, látvány és stílus tekintetében egyaránt magasra helyező, a szórakozásban élményt és konstruktív tapasztalatokat keresők számára kevés lehetőség adódik a rendezvények sorában. Arra pedig, hogy mindez folyamatos és egymásra épülő legyen, nemigen akad példa. Ezt a hiányterületet célozza meg a MotorCity Crew rendezvénysorozat, amely remélhetően átírja majd a parti hazánkban megszokott fogalmát.
Nem csupán zenés-táncos hétvégi kikapcsolódást kínál ugyanis a különböző városnevekkel (Detroit, Amszterdam, Budapest) fémjelzett három esemény: a látványelemekkel, vetítésekkel megidézett városok hangulata egyfajta komplex zenei utazásra invitál. A partisorozat Amszterdam elnevezésű középső része a holland főváros hangulatát hozza el: a szabadság mámorító érzése, a szórakozás ezerarcúsága, a fesztiválok, vásárok, kávézók, bárok, cyberpunk látomások és alternatív művészlétek kavargó, színes világa ígér különleges estét a szórakozni vágyóknak.
Bevallott célként a művészi igényességgel megvalósított szórakozás -külhonban már sikerrel alkalmazott- formáit kívánjuk meghonosítani Magyarországon, így a külcsín mellett természetesen a zenei tartalom is speciális repertoárt vonultat fel: a techno friss gondolatisággal átitatott, minőségi megújulást ígérő változata, a már befutott és dinamikus, jól táncolható zenéje biztosítja a parti feledhetetlen hangulatát. Lesz még lufi, lézer, vetítés és még sok meglepetés!

Techno AreaKapcsolódó zenekarok:Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.