Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 23 
¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Koncertek | 2017. október 13., péntek, Budapest, Barba Negra Track, Hollywood Rose (HU), Rómeó Vérzik (SK)
Rómeó Vérzik + Hollywood Rose a Barba Negrában!
2017. október 13., péntek, 19:30
Hollywood Rose
Az első (és egyetlen) GUNS N’ ROSES Tribute Band Magyarországon! 2003 végén, Budapesten végre alakult egy banda, mely’ a nagy sikerű, mai napig hatalmas rajongótáborral rendelkező (és nemrégiben egy hazai vonatkozású botránnyal is reflektorfénybe került) legenda, a GN’R számait játssza. Nevük Hollywood Rose - és ez a név abszolút magáért beszél,  ...
Rómeó Vérzik
Hírek, blog: 08.06.22 Ősszel ismét Anglia!
Albumok:
Hadd égjen!
2010, , LP
Itt az ősz, indul a hangulatos klubszezon! A rockrajongó közönség azonban nem csak ezt a tényt, hanem a Rómeó Vérzik legújabb lemezét, valamint az egyik jeles magyar Guns ’n Roses tribute, a Hollywood Rose születésnapját is megünnepelheti egyetlen zajos éjszaka alatt, október 13-án, a Barba Negra Music Club-ban!

Rómeó Vérzik Lemezbemutató és Hollywood Rose születésnap - október 13-án a Barba Negrában!

Csíped a jóféle, mocskos és fülledt rockot, de ugyanakkor a letisztultabb dallamokat és az óriási legendás rockslágerekért is odavagy? Akkor ezt a dupla bulit neked találták ki!

A nyár derekán új koronggal jelentkezett a felvidéki trió, a Rómeó Vérzik. Az előkelő MAHASZ-listás helyezések pedig azt bizonyítják, hogy a csapat Újratervezése sikeres volt! A közönség és a kritika részéről egyaránt pozitívan fogadott új lemezt mutatja be a banda ezen az estén, ám nem kell félni, hiszen természetesen a kötelező darabok sem maradhatnak ki a programból! Barátok nélkül azonban az élet mit sem ér, így Koppányék meginvitálták az ország egyik legjobb, európai színtéren is elismert Guns ’n Roses tribute zenekarát, a Hollywood Rose-t, hogy még izgalmasabb legyen az este! A páros koncert érdekessége ezen kívül, hogy a HR éppen ezen a napon ünnepli a 14. születésnapját, valamint a "magyar Axl Rose", vagyis Jesse is itt tér vissza a csapathoz a nyári balesete után. A banda ráadásul tavaly jelentkezett egy új, saját dalokat tartalmazó lemezzel is, amiről szintén felcsendülnek majd dalok, a már korábbi Hollywood Rose sajátok mellett - de minden bizonnyal a Guns’ örökzöldekre épül majd a műsor gerince!

Felesleges lenne ennél többet mondani a buliról, irány a Barba Negra!
hollywood-rose-hu-romeo-verzik-sk
Itt az ősz, indul a hangulatos klubszezon! A rockrajongó közönség azonban nem csak ezt a tényt, hanem a Rómeó Vérzik legújabb lemezét, valamint az egyik jeles magyar Guns ’n Roses tribute, a Hollywood Rose születésnapját is megünnepelheti egyetlen zajos éjszaka alatt, október 13-án, a Barba Negra Music Club-ban! Rómeó Vérzik Lemezbemutató és Hollywood Rose születésnap - október 13-án a Barba  ...
Ki megy?
-