Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 26 
¦27¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Klubok | Pogo Loco | Hírek | Thrash/Grind Est
Hunderground link: http://hunderground.hu/pogoloco
Cím: Budapest, 1191, Teleki u. 66. , Térkép →
2010. február 14., vasárnap, 22:09
Thrash/Grind Est
Nem mindennapos buli lesz április 2-án a kispesti Pogo Loco Clubban: először jár hazánkban a megjegyezhetetlen nevű Mincing Fury and Guttural Clamour of Queer Decay zenekar Csehországból, lehet ropni a táncot a lakodalmas goregrind mulatságra. A thrash metal rajongók sem panaszkodhatnak, fellép ugyanis az osztrák, death/thrasht játszó Concrete, előzenekaruk ezen az estén a szintén thrash metalban utazó budapesti Concrete… Konkrét, nem? Az előbbieken kívül hallható lesz még deathcore a Brainlust előadásában, valamint egy súlyos adag brutal death/grindcore a Vile Disgust-tól.

A felhozatal tehát két külföldi és három hazai előadó, mindez jelképes, 500 Ft-os beugróért.

Az esti zúzdát 8 óratól a budapesti Brainlust indítja. Deathcore zenéjük komplex és súlyos, ugyanakkor dallamokkal teli, érdemes tehát időben érkezni, hogy minderről meggyőződhessetek.

Utánuk thrash metalba fordul az este, a hazai Concrete lép színpadra, zenéjükben a német és a BA thrash metal vonal keveredik a ’80-as évek heavy metaljával és mindez kiegészül technikás, modern elemekkel. A 2005 óta aktív csapat egy EP-t és egy Mörbid Carnage-es splitet tudhat maga mögött. Az este pedig bemutatják, hogy a vasököl mellé a sarló helyett miért gitár került a logójukba.

Osztrák névrokonaik folytatják a sort, az általuk játszott talpalávalóban is a thrash metal a domináns, de nem szűkölködnek death metal hatásokban sem, illetve a fiatalos, ’core dolgok is színesítik az összképet. Vedd alapul a kifinomult ritmusokat és az erőteljes éneket, fűszerezd meg death/thrash elemekkel és roppant technikás témákkal – így keveri az osztrák osztrák Concrete a betont.

Cannibal Corpse, Waco Jesus, Mortician, The Day Everithing Became Nothing-híveknek különösen ajánlott csemegével folytatódik a műsor. A Vile Disgust mind a brutál death metal fanoknak, mind a goregrind rajongóinak kellemes perceket szerez majd: a furkósbot-egyszerűségű témák, sodró reszelések és blastbeatek keverednek sűrűbb darálásokkal, ultra mély, érthetetlenné torzított disznóröfögéssel tálalva.

Elérkeztünk a főbandához, ők a Mincing Fury and Guttural Clamour of Queer Decay. A ’96-ban alakult, 2002-től aktív cseh brigád nem járt még hazánkban, így a goregrind rajongók veszteségét ezúttal bizonyosan egy felejthetetlen show-val fogják pótolni. A két énekessel operáló csapat agyoncsapós, őrült zenéje remek alkalmat biztosít majd ropni a lakodalmas táncot, a népzenei és egyéb eszement betétek miatt pedig garantált a szórakozás. Rompeprop fanok, itt a helyetek!
Mincing Fury and Guttural Clamour of Queer Decay (CZ), Concrete (AT), Concrete (HU), Brainlust (HU), Vile Disgust (HU)Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.