Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 03 
¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Klubok | BlueHell (Kék Yuk) | Hírek | Modern Rock Est
BlueHell (Kék Yuk)
Hunderground link: http://hunderground.hu/bluehell
Cím: Budapest, Budapest, III. Fényes Adolf u. 28. , Térkép →
Honlap: http://www.yuk.hu/ | E-mail: Lépj be →
2008. augusztus 28., csütörtök, 22:07
Modern Rock Est
Szeptember 6-án egy 100%-ban modern rock buli kerül megrendezésre, melynek fő fellépője - kiderül, ha rápillantotok a flyerre - az Idoru, hazánk legeredetibb dallamos, punk-hardcore csapata lesz. A Magyar MTV által az egyik legjobb koncertbandának megválasztott zenekarnak nem ez lesz idén az egyetlen nagy dobása, további meglepetés-bulikra is számíthattok az ősz folyamán, de erről majd később árulunk el részleteket.

Az első fellépő egy budakeszi zenekar, az alighanem már most a jövő slágeres rockcsapatának kikiáltható A.W.S lesz, akik a Kékben nyitják majd az estét.

A Vörös Yukban 21:00-kor kezdődnek a koncertek, a My Small Community fellépésével. Zenéjük változott ugyan valamelyest (az ex-Mind the Gap-ről van ugye szó), de az első, már az új néven kihozott lemez (A Day Becomes a Lifetime) minden nótája igazán szerethető s ezek a koncerteken is ugyanolyan színvonalon élvezhetőek, mint a korongot hallgatva.

A nem régen nagylemezzel jelentkező, szemtelenül fiatal tagokból álló, hardcore/screamo zenekar, a Turn of Mind is fellép majd. Hihetetlenül könnyen befogadható és szerethető a zenéjük, az egyik legjobb választás erre az estére.

A fellépők sorából senki sem lóg ki, sem stílus, sem színvonal tekintetében, így a budapesti, hardcore és rock elemekkel, s némi punk hatással operáló Velvet Stab is megérdemelten áll majd a színpadra. Új videójukért - amelyet az egyik nyári fellépés alkalmával rögzítettek a Decay We Are című nótára -, kattintsatok a csapat myspace-ére.

Pontban éjfélkor kezd majd a stílus tekintetében a hardcore, a screamo és a rock mezsgyéjén mozgó, debreceni, a Choose Your Path, éjfél után pedig a one reason to kiss lép majd színpadra. Felesleges ragozni: hardcore és metal a javából.

Egész este italakciókra számíthattok, a koncertek hajnali egyig tartanak majd, utána pedig disco, DJ Brutal Records-szal, a belépő pedig csak 500 Ft, s ezért az összegért hét (!) bandát nézhettek meg és mivel keresztsorrend szerint lépnek fel a zenekarok, tényleg senki nem marad le semmiről!
A.W.S. (HU), Turn of Mind (HU), Velvet Stab (HU), My Small Community (HU), Choose Your Path (HU), The Idoru (HU)Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.
Koncert