Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 03 
¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Klubok | BlueHell (Kék Yuk) | Hírek | Antiparádé - mint mindig!
BlueHell (Kék Yuk)
Hunderground link: http://hunderground.hu/bluehell
Cím: Budapest, Budapest, III. Fényes Adolf u. 28. , Térkép →
Honlap: http://www.yuk.hu/ | E-mail: Lépj be →
2008. augusztus 25., hétfő, 15:41
Antiparádé - mint mindig!
Bár Budapest Parádé idén sem volt, az Antiparádé elnevezésű sorozat évek óta stabilan tartja magát.
Most is lesz.
A két napos rendezvény miatt az óbudai Vörös illetve Kék Yuk szórakozóhelyeket egybe nyitják, hogy egyrészről mindenki elférjen és kapjon levegőt, másrészről ne háborogjon, ha az egyik színpadon olyan zenekar játszik, amire ő épp nem kíváncsi.
A pénteki program a kvázi-keményebb muzsika kedvelőinek kedvez olyan zenekarokkal, mint a Tesstimony, a Stereochrist vagy az Inseason.
Miután jól kihörögtük magunkat, jöhet a szombat, amikoris táncos lábú lányok és fiúk lepik el a placcot, hogy kiugrálják magukból a lelket is.
Ehhez segítséget nyújtanak olyanok, akik közül nehezen lehetne eldönteni, melyikük is az ország legviccesebb zenekara.
Egyrészről fellép a Testi Egyenleg Ska Kollektíva, akik stílusukhoz hűen igazi, tánci-tánci-muzsikát raknak a talpak alá, teszik mindezt olyan vehemenciával, hogy némelyek még a számok között is ugrálnak - ez persze, mint minden, alkoholfüggő.
Jön a Cowabunga Go-Go, a magyar szörfzenekar.
Igaz, nálunk nehéz elképzelni kaliforniát, de ezek a srácok megpróbálják és az egész úgy hangzik, mint ha végig filmzenéket játszanának.
Pedig nem.
Személyes kedvencem, a Yellow Spots, akik brutális gyilkosoknak maszkírozva lépnek színpadra és a psychobilly stílushoz igencsak méltó produkciójukban kijátszák magukból mindenféle perverz és beteg gondolataikat, a tömeggyilkosságtól kezdve a “szimpla” baltás szabdalásokig.
Egyébként nagyon aranyos, rendes emberekről van szó.
Ki kell hangsúlyozni a sok év után visszatérő hírhedt miskolci Üveges Csirkeszemeket is. Joggal kijelenthető, a ’90-es évek beli magyar punk-rock korszak legjelentősebbike áll újra a színpadra fanyar, társadalomtikkasztó szövegeivel!
A nap sztárfellépője minden tekintetben a Nefogazz! zenekar, akik már hónapok óta nem koncerteztek, most pedig “Légkalapács” című lemezüket jönnek bemutatni.
Az egymásba karolva éneklés, majd torkunk szakadtából üvöltés garantált, hiszen ha valahol, akkor egy Nefogazz! koncerten biztos, hogy hónapokra le tudjuk nyugtatni minden haragunkat, dühünket és egy ideig lazán, kisimult arccal tudunk munkába menni.
Én kötelezővé tenném.
Zenit
Nefogazz! (HU), Grain (HU), Testi Egyenleg Ska Kollektíva (HU), Los Óbudas (HU)Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.