Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 03 
¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Klubok | BlueHell (Kék Yuk) | Hírek | Snog a Kék Yukban!
BlueHell (Kék Yuk)
Hunderground link: http://hunderground.hu/bluehell
Cím: Budapest, Budapest, III. Fényes Adolf u. 28. , Térkép →
Honlap: http://www.yuk.hu/ | E-mail: Lépj be →
2008. július 31., csütörtök, 15:25
Snog a Kék Yukban!
Az Advoxya Records és az Industrial Fusion közös szervezésében a Kék Yukban újabb indusztrial adag a szegecsfejek legnagyobb örömére.
A nyolcvanas évek végén alakult ausztrál formációt, a SNOG-ot David Thrussell mind a mai napig hihetetlen egyedi hangzásvilággal viszi.
A kezdetekben az E.B.M. és a synth-pop keveredett a Depeche Mode számaiból vett rengeteg hangmintával, majd később David Linch és a spagetti western filmek zenei hangulatát keverte az elektronikával, mely a tánctéren is megállja a helyét. Így nem véletlen a mai jellemző: ELECTRO COUNTRY, de akár az indusztriális western-nek is titulálhatjuk.
A lemezborítók és a szövegek főleg az utóbbi időben a multielenességet érzékelteti velünk elég vicces formában, mely a 2003-ban kiadott Adventures In Capitalism DVD-n teljesül ki igazán! Kihagyhatatlan!
Természetesen az erre a stílusra jellemző remixekről se feledkezzünk meg, hiszen hihetetlen mennyiségben készültek és egytől-egyig remekművek. Thrussell még a másik formációjával is, a BLACK LUNG-gal is átkevert egy-két számot.
A szintén ausztrál The Crystalline Effect duó saját elmondása szerint zenéjében elektro elemeket ötvöz - EBM-et és trip-hop-ot - női énekhanggal. Egy koncert összehozása elég húzós lehet számukra, hiszen a zeneszerző Pete Crane Londonban, a dalszövegekért felelős énekesnő, Elenor Rayner pedig Melbourne-ben él. Valahogy azért biztosan megoldják a dolgokat, hiszen több albumuk is megjelent, mixeket is készítenek, és Budapesten is felléptek már - akkor a Thai-földről érkezett szintissel trióra bővült a duó. Mindketten nagyon közvetlenek és barátságosak, és amellett hogy rögtön megszerették kis hazánkat, még remek zenét is alkotnak. (tuli írása)
Snog (AUS), The Crystalline Effect (AUS), Impact Pulse (HU)Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.