Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 04 
¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Klubok | BlueHell (Kék Yuk) | Hírek | 200 FORINTÉRT AURÓRA, RÓZSASZÍN PITBULL, STEAL THIS SYSTEM, BLUES COMPANY...
BlueHell (Kék Yuk)
Hunderground link: http://hunderground.hu/bluehell
Cím: Budapest, Budapest, III. Fényes Adolf u. 28. , Térkép →
Honlap: http://www.yuk.hu/ | E-mail: Lépj be →
2010. március 10., szerda, 00:55
200 FORINTÉRT AURÓRA, RÓZSASZÍN PITBULL, STEAL THIS SYSTEM, BLUES COMPANY...
Exkluzív, négy napos tavaszköszöntővel indít Budapest egyik legrégebbi és ma is aktív klubja a Blue Hell és Red Hell (III. ker. Fényes Adolf utca 28). Supersonic Budahell Tavaszfesztivál néven négy különböző koncepciójú estével várják a bulizni vágyó dekadens fiatalságot a tavasz legütősebb rock fesztiválján.
A nyitó napon, március 12-én a majd’ 20 éve legendás Aurora, a híres/hírhedt botrányzenekar, a Rózsaszín Pitbull, Szabó ’Blöró’ Pityu által alapított Blues Company és a legjobb magyar System of a Down tribute banda, a Steal This System szándékozik lebontani a Yukak falait. Mellettük fellép még a 2006 óta létező punk banda, a Káderek, a szekszárdi botránypunk, a Pink Panthers, a legkeményebb hazai Motörhead tribute, a Bomber és a ’97-ben alakult kompromisszummentes hardcore metál zenekar, az MWS.
A második napon, március 26-án a már-már szokásos évi doom, sludge, stoner dózis következik Funeral of Doom címmel. Olyan húzónevekkel, mint a Stereochrist (akiknek ez lesz az első koncertjük egy év után, az új felállással), a 10 éves Wall of Sleep, az első koncertes Magma Rise (all star line up: Janó: Neck Sprain, Hegyi Kolos: Stereochrist, Bánfalvi Sanyi: Ákos, Holdampf Gábor: ex-Wall of Sleep). Rajtuk kívül játszik még a Sunday Fury, a Shapat Terror, a Stonedirt, a Room of a Mad Robots, a Checkpoint Charlie és a Son of a Bitch.
A harmadik napon (április 1-én) „Bolondok Napi Vigasság” készül, olyan válogatott szereplőkkel, mint a belezős rakenroll Yellow Spots, a miskolci „pub’n roll” (ír és kelta kocsma-punk!) Paddy and the Rats, Dr. Fallosz, Dj. Kati, Mc. Baszó és Dánke Meklód által fmjelzett Nefogazz! zenekar, a Télapó című remek slágerrel budapesti világsztárrá váló Kovbojok, valamint a Testi Egyenleg Ska Kollektíva. Rajtuk kívül a Mézga Aladár Soundsystem és a Bohemian Betyars fűti még a táncteret.
A „plusz egyedik” dátum április 5-e, hétfő, mikor is nem más következik, mint a Vérnyúl Fesztivál, mégpedig a szlovák pokolbugyor hangulatok jeles képviselője, a Sanatorium vezetésével. Mellettük két együttes is érkezik Ausztriából, méghozzá a Darkfall és az Overgarven, ezen kívül három hazai banda teszi teljessé az estét: a Paediatrician, a Kill With Hate és a Limb for a Limb.
A belépő lányoknak kilencig minden esetben ingyenes, az első bulin pedig egész éjjel 200 forint! Minden buli kistermében Jogsi prezentálja a jobbnál jobb slágerzenéket „Rózsaszirom, Acélszirom és Kőszirom diszkó” fémjelzéssel.
Bomber (HU), M.W.S. (HU), Steal This System (HU)Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.