Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 02 
¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Klubok | Avalon Club | Hírek | Kárhozat Kertje Fesztivál – LD50 hetedik születésnap
Avalon Club
Hunderground link: http://hunderground.hu/avalonclub
Cím: Budapest, XV. Késmárk u. 32. , Térkép →
Honlap: http://www.avalonclub.hu/ | E-mail: Lépj be →
2008. október 27., hétfő, 14:29
Kárhozat Kertje Fesztivál – LD50 hetedik születésnap
A Kárhozat Kertje Fesztivál az Avalon részéről már harmadszor kerül megrendezésre – minden alkalommal a gothic metal, gothic rock köré épülve. Harmadik alkalommal azonban kiegészül egy legalább annyira izgalmas eseménnyel – nevezetesen a dark, gothic, elektro-industrial, cyberpunk és egyéb szubkultúrák legnagyobb hazai portáljának, az LD50-nek a hetedik születésnapi partyjával!

Ebből az alkalomból három fellépővel és az LD50 Dj-gárdájának javával találkozhattok november 8-án az Avalonban. Az est külföldi vendége a kultikus angol gothic rock/darkwave csapat, a nyolcvanas évek végén életre hívott Inkubus Sukkubus. A zenekar két oszlopos tagja Candia Ridley és Tony McKormack közös érdeklődése a pogányság, vampirizmus, tündérek és egyéb misztikus dolgok iránt hamar meghatározta a zene irányultságát, a dalszövegek témáit, és adott a zenének egy sajátos atmoszférát, így a banda hamar közkedvelt lett – bevette az angliai klubokat, turnézott a The Mission-nel, és évről évre visszatérő fellépője például a Witchfestnek is.

Ráadásul új albumuk megjelenése is október végére van kitűzve; az új anyag a mexikói Halottak napjának, a Dia de los Muertos-nak a témáját boncolja, nem mindennapi szemszögből, ugyanis egy aznap házasodó fiatal pár történetét mondja el.

Az Inkubus Sukkubus mellett a gothic vonalat a szegedi illetőségű Variola képviseli. A zenekar fellépése egyben az új énekes-gitáros, Kovács Balázs (ex-HiTemp, ex-Green Division) budapesti bemutatkozása, aki a zenekarból nyáron távozott Varga Zoli helyére érkezett. A huszadik évét taposó zenekar előre láthatólag hamarosan új anyagot is rögzít, amelyen már Balázs éneke lesz hallható.

De persze nem kell megijedni, nem fogunk egész este gótulni ;) Hogy az elektronikusabb hatások, a keményebb zaj is érvényesülhessen, a Servo.Hatred lép a deszkákra – koncertjükön már az új albumuk hanganyagával – hogy kellően bemásszanak az agyunkba az ipari ütemek. Ha ugyan nem is Tesla-transzformátorral és thereminnel állnak színpadra, a hatás nem marad el, az agresszív attak a hallójáratokra kegyetlenül a táncparkettre kényszerít.

Ott is maradunk, hajnalig biztosan, erre az erős DJ-felhozatal garancia: Damage, Estee, Ninth és Sis a nagyteremben, Zero és Bence pedig a kisteremben táncoltat minket az első kakasszóig.

Ami nem maradhat ki: az Art Macabre, akik egy különleges fellépéssel köszöntik az LD50-et.

Partybuszok óránként közlekednek a már megszokott Blaha-Keleti-Stadionok-Örs-Avalon útvonalon, jegyek elővételben kaphatók a Ticketportal (www.ticketportal.hu) országos hálózatában!
Variola (HU), Inkubus Sukkubus (UK), Servo.Hatred (HU)Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.