Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 23 
¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Klubok | Henry J. Bean’s Pub | Hírek | I. Fazekas Zenei Fesztivál
Henry J. Bean’s Pub
Hunderground link: http://hunderground.hu/hjb
Cím: Budapest, 1055 Szt. István krt. 13. , Térkép →
Honlap: http://www.hjb.hu/ | E-mail: Lépj be →
2009. január 15., csütörtök, 13:50
I. Fazekas Zenei Fesztivál
Első ízben rendezik meg önerőből Fazekasos diákok saját zenei fesztiváljukat. A remélhetőleg hagyománnyá váló estnek semmilyen manifesztált célja nincs a szórakoztatáson kívül. Tanulság sem lesz, hacsak az nem, hogy egy "szellemi műhelyből" (Fazekas Gimnázium) az évek során eltérő célú és különböző stílusokat zászlajukra tűző zenekarok ellentétek nélkül váltják egymással a színpadot 4 teljes órán keresztül.

18:00 Jégvirág
A banda 2008 nyarán született meg a mai felállásban. A négy tagú, egyelőre pincedemón ügyködő fiatal csapat most készül igazán elindulni. Stílusuk meghatározhatatlan, de valahol a "Progresszív Szimfonikus Dark Metal és Punk Rock különös egyvelege."
Nagy hatással volt rájuk a Nightwish, a Sonata Arctica,a suli, a Metallica, a különböző betegségeik, a Láncfűrész, Hans Zimmer.
A jelenlegi felállás:
Fekete Rea - ének;
Fekete Andi - Dobok;
Román Tomi - Szinti, gitár, idegeink;
Szajbély Benedek - Gitár, Bass, Darkmetálnyenyere
http://jegvirag.atw.hu/

19:00 RGB
2008 elején született meg az együttes, saját bevallása szerint alternatív grunge-ot játszanak a Nirvana nyomdokain. Saját dalaik mellett feldolgozásokat játszani, pl az előbb említett Nirvanatól. Üde színfolt az énekesnő felvonultatása, amely a rég ismert daloknak is új karaktert kölcsönöz.
Nagy Orsi - ének
Bognár Ádám - gitár
Bognár Gergő - gitár
Miljanovits Iván - dob
Tossau Edgard - basszusgitár

20:00 Interkozmosz
A 2007 végén felbomlott első felállásos Pygmalion zenekar egy év szünet utáni újratalálkozása. A zenekar a Záróvonal EP-re jellemző art-rockos, nu progresszív kivitelt új számaiban befogadhatóan pszichedelikus, space rock-os, new wave-es ízekkel kombinálja. Az együttes esztétikájába beletartozik a syd barrett-i dalszerzői iskola, a villantós gitárszólók, a space-rockos szintihangok, a kiáltvány-szerű hozzáállás és a 80-as évek magyar underground hőseit idéző szövegvilág. Új jövőt!
Ámon Balázs - dob
Angyalosi Ádám - billentyűs hangszerek
Sallai László - ének, basszusgitár
Vargha Márk - gitár
http://www.myspace.com/interkozmosz

21:00 Rorschach (exkluzív akusztikus koncert)
A Rorschach zenekar 2002-es megalakulása óta sokféle zenei irányzatot képviselt, melynek eredményeképpen egyfajta stílusbeli sokszínuség, stílusköziség alakult ki a zenekarban. A zenekar saját szerzeményei több értelemben véve is eklektikusak: a különbözo 'alkotói korszakok' jegyeit is magukon viselik, de a számok önmagukban is több stílus jegyeit mutatják fel. A zenekar megpróbál elszakadni az unalmassá csépelt populáris zenei megoldásoktól. Teszi ezt úgy, hogy egy dallamos, akár klisészeru refrént olyan fura akkordvezetésu és érdekes hangszerelésu keretbe foglal, amely a megszokottat is új köntösbe burkolja, újraértelmezi azt. Nem feltétlenül a legpopulárisabb megoldást választotta tehát a Rorschach zenekar az érvényesülés érdekében, de talán a még el nem divatosított hallgatóság felfülel a zenekar különleges karakterére.
Auer Márton - ének
Bubnó Lőrinc - gitár, vokál
Kanyó Péter - basszusgitár, vokál
Gizella Dániel - billentyűs hangszerek
Melkó Tamás - dob
www.myspace.com/therorschachband
Jégvirág (HU), Interkozmosz (HU), RGB (HU), Rorschach (HU)Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.