Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 28 
¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Klubok | Redhell (Vörös Yuk) | Hírek | UNEARTH, THROWDOWN AFTER
Redhell (Vörös Yuk)
Hunderground link: http://hunderground.hu/redhell
Cím: Budapest, III. kerület, Fényes Adolf u. 28. , Térkép →
Honlap: http://www.yuk.hu | E-mail: Lépj be →
2009. szeptember 19., szombat, 14:07
UNEARTH, THROWDOWN AFTER
Brutális metál mészárlás várja a látogatókat október 3-án a Yukban. Hogy miért after? Jogos a kérdés, a válasz viszont pofon egyszerű. Aki az előző nap részt vesz az Unearth, Throwdown bulin és felmutatja jegyét, 600 Ft-ért jöhet be a koncertre, tehát tessék komolyan venni a rock'n'rollt.
Kék yuk:
Az estét a szentendrei szinte még friss mégis vérprofi Conan's First Date nyitja. Aki kedveli az Entombed zenéjét az biztos értékelni fogja a srácok villámgyors, masszív, trash-death muzsikáját amit az est folyamán az arcába kap. A zenekar első lemeze idén jelent meg szerzői kiadásban és a The Werewolf Rising névre hallgat, aki teheti, okvetlenül szerezze be.
Klip: http://www.youtube.com/watch?v=z7lm3qLhaWc
Szpész: http://www.myspace.com/conansfirstdate
Őket a fehérvári káosz, a Stiff Bastard (ex-septic) követi. Sokszínű zenéjüket leginkább a hardcore-metal elemek jellemzik, bár magukat többek között Western Swing-nek is titulálják, amit mindenki döntsön el maga hogy mit jelent, jóllehet a hamarosan megjelenő albumuk Soul Inventory című alkotásának van némi shreiffcsillagszaga.
Szpész: http://www.myspace.com/stiffbastard
Az est egyik fő fellépője a mosonmagyaróvári Casketgarden lesz. A zenekar idén ünnepelte a 10. születésnapját, tehát nem ma kezdték a srácok. Nem titok hogy nagy hatást gyakorolt zenéjükre többek között az At the Gates. Magyarország -egyik?- legnagyobb death-trash bandájáról van szó. 3 albumot adtak ki eddig telis-tele jobbnál jobb himnikus nótával. Düh, brutalitás, kiváló zene, témák, hangzás. Indulhat is a keringő a mészárszékben.
Web: http://www.casketgarden.hu
Szpész: http://www.myspace.com/casketgardenmetal
Az est másik fő zenekara a fővárosi Checkpoint Charlie. Őket is elég nehéz lenne besorolni bármilyen stílus mögé. Diplomatikusan annyit lehet kijelenteni, metál. A kiszámíthatatlan matekos témák és a mélyre hangolt gitáros, középtempós stoner-doom hatások nem hétköznapi hangzást kölcsönöznek a zenekarnak.
Web: http://www.checkpointcharlie.hu/
Szpész: http://www.myspace.com/checkpointcharliemusic
Vörös Yuk:
A Vörös Yukban a fővárosi Forsaken Decay nyitja az estét. A grind zenét kedvelők mindenképp nézzék meg a srácokat. Disznóölés és csecsemőbelezés garantált.
Szpész: http://www.myspace.com/forsakendecay
Utánuk a gyöngyösi Dolor következik. Zenéjük a -manapság szinte teljesen eltűnt- numetal és hardcore elemek kombinálásából jött létre. A súlyos doomos gitártémák, a nyers, dühös, bunkó, "hatebreedszerű" hang és helyenként numetalos lassulós éneklős blokkok kiválóan megférnek egymás mellett.
Klip: http://www.mymusic.hu/video/player.php?id=1054
Szpész: http://www.myspace.com/dolormetal
Őket a pesti fenegyerekek a Calm Before the Storm követik. Dallamos zenéjével és kiváló számaival rövid idő alatt, sokak szívébe belopta magát a metalcore ötösfogat.
Szpész: http://www.myspace.com/cbtsmetal
Az estét az Unsent letters zárja. Üvöltős-hörgős trash-es elemekkel tűzdelt metalcore zenéjükre kellemes testmozgással zárhatják a napot a mosholni vágyók.
Szpész: http://www.myspace.com/uslmetal
De ha mindez nem volt elég, a koncertek után Rózsaszirom Diszkó lesz Jogsival, ahol kifulladásig rázhatjátok!
Calm Before the Storm (HU), Unsent Letters (HU), Zyon (HU), Backside Criminal (HU)Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.