Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 28 
¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Klubok | Redhell (Vörös Yuk) | Hírek | A "három terror" a Vörös Yukban fog lecsapni
Redhell (Vörös Yuk)
Hunderground link: http://hunderground.hu/redhell
Cím: Budapest, III. kerület, Fényes Adolf u. 28. , Térkép →
Honlap: http://www.yuk.hu | E-mail: Lépj be →
2008. február 7., csütörtök, 20:09
A "három terror" a Vörös Yukban fog lecsapni
3 tribute-zenekaros zúzós farsangi buli lesz február 16-án a Vörös Yukban a keményebb zenék rajongóinak. A System Of A Down nótákat játszó Steal This System, a texasi illetőségű Pantera nótáit játszó Crew From Hell, és a SlipKnot imádó SlipChaos formációja fogja meglepni a magyarországi rajongókat.

A 2002-től működő Steal This System és a SlipChaos már többször játszottak együtt a "3 terror éjszakája" elnevezésű zúzós bulik alkalmával és nagyon jó kapcsolat alakult ki a két csapat között. Ezen túlmenően még a sok pozitív visszajelzésnek is köszönhető az, hogy ismét együtt fognak játszani.
Ahogy Fado-tól, a Steal This System dobosától megtudtuk, harmadik zenekarként azért választották a Pantera tribute-ot, azaz a Crew From Hell-t, mert látták őket játszani és nagyon megtetszett a produkciójuk, ezért így szervezték össze ezt a keménynek ígérkező farsangi bulit.
Elmondta még, hogy a S.O.A.D. életműből várhatóan elő fognak ezen az estén kerülni a kihagyhatatlan nagy slágerek, de igyekeznek vegyesen összeállítani a műsorukat úgy, hogy megfeleljenek a közelvárásnak és saját maguk is élvezzék kedvenc zenekaruk dalainak élő tolmácsolását, tehát lehozzák korrektül a muzsikát, az üzenetet, a hangulatot, pogózást�
Ugyanígy a SlipChaos is a nagy SlipKnot slágerekkel fogja zúzni a dobhártyákat, illetve az iowai csapat - első ránézésre - bizarr színpadi megjelenését is megidézik majd (egyforma overallok, jellegzetes maszkok stb., valószínűleg a SlipKnot szimpatizánsok legnagyobb örömére.
Galambos "Dime" Zsolt a Crew From Hell csapatból hozzátette, nagyon örülnek, hogy a Steal This System meghívta őket erre a bulira, mert a múltkori közös koncert is hatalmasra sikeredett. A produkciójuk vérbeli Pantera lesz, és a koncertjükön újból tisztelegnek a texasi cowboyok és Dime emléke előtt.
Az estét 21 órakor a Steal This System fogja nyitni, aztán jön a Crew From Hell és várhatóan éjfél körül kezd majd a SlipChaos.

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.