Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 19 
¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Koncertszervezők | Hammer Concerts | Hírek | Gothica Farsang a Diesel Klubban!
Hammer Concerts
2009. január 10., szombat, 09:25
Gothica Farsang a Diesel Klubban!
Napjaink egyik legizgalmasabb death glam/indusztriál rock csapata, a svéd Deathstars már sokadszorra látogat el hozzánk február végén, ezúttal ismét főzenekarként és egy friss, 11 nótát tartalmazó lemez, a január 30-án megjelenő Night Electric Night anyagát hozzák majd el a hazai rajongóknak. Fellép még a hazánkat már szintén több alkalommal megjárt és nemzetközi szinten is egyre növekvő népszerűségnek örvendő Sonic Syndicate is. A hazai színteret a Nevergeen, a Gyöngyvér, az October, az Ideas, a Decadence és a Dharma képviseli.
.
Február 21-én este 20:30-kor, amikor is a headliner Deathstars bemutatja majd a Diesel klub közönségének friss anyagát, a Death Electric Night-ot, nem maradnak majd ki a legnagyobb DS slágerek sem, melyek az „abszolút közönségkedvenc” kategóriába tartoznak.
Bátran kijelenthetjük, hogy a modern metal egyik nemzetközi nagyágyúja, s egyben a világ legdekoratívabb női bőgősével rendelkező csapata a Sonic Syndicate, elég csak a legutóbbi hazai koncertjükre és annak hangulatára gondolni. Új anyaguk, a Love And Other Disasters tavaly ősszel jelent meg, így ezen az estén, 19:30-tól ők is lemezbemutatót tartanak majd a volt E-klub koncerttermében. Lehet, hogy folytatódik az, ami a Heidenfesten elkezdődött az Equilibrium fellépése közben? A fantasztikus hangulatnak köszönhetően újabb hölgyet láthat a közönség hiányos öltözékben zenélni a színpadon?

A Gothica Farsang első fellépője a február elején az eddig legkomolyabban felépített anyagával és első nagylemezével jelentkező Dharma lesz. A magát „orientális dark metal csapat”-ként aposztrofáló zenekar délután fél ötkor nyitja a programot.
Fél hatkor lép színpadra a hazai metal szcéna első számú gótikus metal csapata, az Ideas. A december elején dupla cd formájában megjelent Főnix/Phoenix című anyag 11 dal angol és magyar nyelvű változatát, valamit a mindenki által jól ismert „Hazám, Hazám” feldolgozását tartalmazó lemez dalaiból válogatnak majd.
A modern gothic-pop metal képviselője és egyben a love metalos H.I.M legnagyobb hazai követője a dunaújvárosi Gyöngyvér, kiknek tavaly jelent meg legutóbbi lemeze Világok Világa címmel, melyet nagyszabású koncert keretein belül, látványos showelemekkel tarkítva mutattak be az Avalon clubban, többek között a Dharma társaságában. A Dieselben 18:30-kor kezdik programjukat.
A két nemzetközi fellépő után, 22:30-tól a gótikus-doom metal legenda, a Nevergreen lép majd fel, őket 24:00-tól az Árnyak utódzenekaraként ismertté vált és februárban friss lemezzel jelentkező October követi. Az estét a tavasszal szintén új anyagot megjelentető Decadence zárja majd, ők fél egykor foglalják el a színpadot.
A nyolc fellépő közül hat csapat számára ez lesz az első, a friss lemezéhez kapcsolódó nagyszabású budapesti (a nemzetközi csapatok esetében az első hazai) fellépés, illetve a Nevergreen és az October is készül új dalokkal. Tehát hatszoros lemezbemutatóra és dupla lemezelőzetes koncertre számíthatunk majd, ahová a korai és pontos kezdésre való tekintettel érdemes időben érkezni és elfoglalni a legjobb helyeket a felújított Diesel klubban.
Természetesen egész este hatalmas gótikus stand vár majd mindenkit és további meglepetésekkel is készülünk a bulihoz kapcsolódóan.

Jegyek elővételben kaphatók: a rendezvény helyszínén, illetve a következő boltokban: Hammer Zenebarlang, Headbanger, CD Pince, Viking, Shark, Rock-Ness (Debrecen), valamint a Ticketportal és a Ticket Express hálózatában és országszerte az összes lottózóban, illetve a http://shop.metalindex.hu/product_info.php?products_id=9658 - n.
Kedvezmény: aki a februári HammerWorld magazinban megjelenő kupont kivágja és vásárláskor átadja a következő rock/metal boltokban: Hammer Zenebarlang, Headbanger, CD Pince, Viking, Shark, 500 Ft kedvezményt kap a jegy árából!
A kedvezmény kizárólag a fenti boltokra vonatkozik és nem érinti az online illetve a lottózókban történő jegyvásárlást.

Gothica Farsang
Deathstars – Sonic Syndicate - Nevergeen - Gyöngyvér - October - Ideas - Decadence - Dharma

Idő: 2009. február 21., szombat
Hely: Budapest, X. kerület, Diesel klub (volt E-klub), Népligeti út 2.
Kapu: 16:00
Belépő: 4900 Ft / HammerWorld kuponnal 4400 Ft

Olvasnivaló, hallgatnivaló:

http://www.deathstars.net/
http://www.myspace.com/deathstars
http://www.mngmusic.net/sonicsyndicate/agenda2.php
http://www.myspace.com/sonicsyndicate

http://dharma.extra.hu/
http://www.myspace.com/dharmaofficial
http://www.ideasband.com
http://myspace.com/ideasband
http://www.gyongyver.hu/index.html
http://www.myspace.com/gyongyver
http://www.nevergreen.hu/
http://www.myspace.com/nevergreenhungary
http://www.october.hu/
http://www.myspace.com/theoctobermusic
www.decadence.hu
www.myspace.comdecadencehungary

http://hammerworld.hu/
http://www.myspace.com/hammerconcerts
http://www.gothica.hu/
http://www.dieselclub.hu/
http://www.ticketportal.hu/
http://www.eventim.hu/portal/hu/
Deathstars (SWE), Sonic Syndicate (SWE), Nevergreen (HU), Gyöngyvér (HU), October (HU), Ideas (HU), Decadence (HU), Dharma (HU)Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.