Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 24 
¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Koncertszervezők | Hammer Concerts | Hírek | Mégsem marad el a Marduk / Vader koncert Győrben! A Hammer Concerts megmenti a bulit!
Hammer Concerts
2010. január 12., kedd, 07:16
Mégsem marad el a Marduk / Vader koncert Győrben! A Hammer Concerts megmenti a bulit!
Ma, az esti órákban egyes internetes oldalakra felkerült, hogy a szervező cég, a nemzetközi koncertszervezési tapasztalatokkal nem rendelkező Mowarmetal hibájából elmarad a győri Marduk / Vader koncert… Az ok egyszerű, a Mowarmetal nem tudta kifizetni a szerződésben rögzített gázsit, de erről csak ma tájékoztatta a turnét szervező ügynökséget és a koncertnek helyet adó Red Rocket klubot.

Szerencsére a klub vezetője időben jelezte a problémát a Hammer Concerts (Paganfest, Into Darkness, In Flames, Gothica, 69 Eyes) stábja felé, akik azonnal izzították a telefonvonalakat és átvállalták a koncert megrendezését. Fontos, hogy a koncert nem marad el! Az eredetileg meghirdetett helyen és időben megrendezésre kerül és természetesen az elővételben megváltott jegyek is érvényesek, illetve a helyszínen is kaphatóak lesznek.

A koncerttel kapcsolatban a Hammer Concerts munkatársai, Hartmann Kristóf és Horváth Tibor így nyilatkoztak:

„Magunk is terveztük meglátogatni a holnapi koncertet és megdöbbenve értesültünk, hogy elmarad a rendezvény. Nem volt egyszerű utolérni a ma Bécsben zenélő turnécsapatot. Érdekesség, hogy a lengyel death metal testvériség jegyében a Behemoth bőgős Oryon segítségével találtuk meg a megfelelő mobilszámot.

Szerencsére a turnét szervező ügynökség is azon volt, hogy a koncert ne maradjon el, így megtaláltuk a megoldást, hogy az eredeti helyen időben és belépőkkel meg tudjuk tartani a koncertet, aminek a kockázatát a Hammer Concerts vállalta át. Nagyon fontos, hogy az eredeti szervezéshez semmi közünk nem volt!

Megtehettük volna, hogy magára hagyjuk a rendezvényt, főleg, hogy a két főzenekar az általunk szervezett májusi Metalfesten is fellép, de úgy döntöttünk, hogy saját érdekeink elé helyezzük a hazai koncertszervező szakma becsületét és a Marduk / Vader fanatikusokat sem hagyjuk csalódni. Bízunk benne, hogy a holnapi gyilkos buli után a májusi fesztivált sem hagyják ki!

Kérjük, hogy ahol csak lehet (fórumokon, közösségi oldalakon, smsben) terjesszétek a hírt és gyertek el a holnapi bulira minél többen ezzel is bizonyítva, hogy helyesen döntöttünk.”
Marduk (SWE), Vader (PL), Mastic Scum (AT), Sinate (NZ)Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.