Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 24 
¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Koncertszervezők | Chromechoes Promotion | Hírek | Radare (D), Slates (CAN) @ Budapest, Szabad az Á
Chromechoes Promotion
2011. szeptember 5., hétfő, 07:03
Radare (D), Slates (CAN) @ Budapest, Szabad az Á
Egy éven belül másodszor látogat Budapestre a német Radare, akik a legutóbbi last-minute próbatermes bulin felbuzdulva ezúttal teljes játékidejű és teljes értékű koncerttel ajándékozzák meg a Szabad az Á... közönségét. A Shark Men Records üdvöskéje tavaly az East of the Wall oldalán az utolsó pillanatban kerülhetett be a Panacea elé, ám az ott előadott két szám önmagában is talán a legizgalmasabb és leghangulatosabb produkció volt az este folyamán. Ebben pedig oroszlánszerepet vállalt az is, hogy az akkor debütalbumával (Infinite Regress) turnézó zenekar a Bohren & der Club of Gore sötétségét és mélabús romantikáját oltja bele a harsonabetétek jóvoltából egy Neurosis-ihlette post-metal közegbe, ami egyébként nem ódzkodik a screamótól sem. Igen, harsonáról van szó, ami egyaránt hangulatteremtő és kiteljesítő funkcióval bír a Radare zenei világán belül, és lényegében ennek köszönhető az is, hogy a zenekar kiérdemli a közönség, valamint az európai underground sajtójának figyelmét. Különösképp mostanában, hiszen a jelenlegi koncertsorozat apropója a zenekar új kiadványának, a Hyrule-nek megjelenése lesz.

Az este másik fellépője a kanadai Slates, akik a Hot Water Music hangzását vették alapul saját hangjuk megtalálására, és a végeredmény könnyedebb is lett annál. Egyszerre járja át a dalokat egyfajta mélabú, valamint a The Replacementsre jellemző könnyedség is, ez az elegy pedig élőben is kiváltképp működhet, főleg, hogy idei lemezük, a Prairie Fires abban a Hive Creative Labsben került rögzítésre azzal a Jesse Ganderrel, aki a Japandroids, a Billy The Kid, a Daggermouth és a Nomeansno egyes anyagain is dolgozott. Az est vendége a Wolf Shaped Clouds lett volna, ám egy nem várt csonttörés miatt le kellett mondaniuk a koncertet, de ettől függetlenül minden a tervezettek szerint fog haladni, így szeretettel várunk a Szabad az Á…-ba!
Radare (D), Slates (CAN), Wolf Shaped Clouds (HU)Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.