Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 05 
¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Koncertszervezők | Tukker Booking | Hírek | Minus Tree (I), Go Back Home (I) @ Budapest, Szabad az Á
Tukker Booking
2011. szeptember 21., szerda, 23:58
Minus Tree (I), Go Back Home (I) @ Budapest, Szabad az Á
Két remek olasz bandát csíphet el az, aki ellátogat ezen az estén az összesen 4 bandát felvonultató bulira.
A Minus tree Bari városából érkezik, és dallamos post-hc muzsikával operál, ahol helyett kapnak a fogós dallamok, a katarktikus elszállások és a melankóliák tömkelege .
A banda eddig egy 2 számos demo-val és egy áprilisban kiadott ep-vel büszkélkedhet, ahol már egy tudatosabb irányba haladó zenekar képét kaphatjuk. Nagyon erős 6 szám foglal helyet a korongon, amit, ha élőben is így kapunk vissza, akkor egy nem mindennapi élménnyel gazdagabban távozhatunk a koncertjük után.

Turnépartnerük, a palermo-i illetőségű Go back home, akik 2007 óta vannak együtt (igaz akkor még más néven kezdték). Nem kevés melódia és sing-a-long témák foglalnak helyet zenéjükben az agresszív megszólalás mellett. Akiknek betalálnak az olyan zenekarok, mint a Comeback kid, Verse, Ritual, akkor nagy az esély rá, hogy a Go back home zenéje is sok rajongót szerezzen magának kis hazánkban. A tavaly kiadott "Show your real face" anyaguk sok helyen meglepően pozitív kritikákat kapott, és ezen felbuzdulva mondhatjuk, hogy egy újabb reménységet tisztelhetünk a személyükben.

Hazai részről a New dead project lesz az egyik zenekar, akik dallamos hardcore/punk muzsikájukkal fognak kellemes pillanatokat szerezni neked. Aki nem ismerné őket, eddig 3 anyagot adtak ki a srácok, és nem kisebb zenekarokban tevékenykednek/tevékenykedtek, mint a Hatóságilag tilos, a Semmi komoly és a Nesze.
Zeneileg jóval másabb vonalat képviselnek a korai bandákhoz képest. Először az Endstand nevével lehetett párhuzamba hozni őket, de mára jóval bővült ez a kör.

A másik magyar support banda a békési Level up! zenekara lesz, akik sajnos keveset mozognak Budapest közelében.
Zenéjük hardcorepunk és az olyan bandákhoz kapcsolható megalakulásuk, mint a Warzone, Minor threath, Atari, Judge.
Az eddigi két anyaguk (egy demo és egy split) is remekül prezentálja, hogy van potenciál a bandában és nemsokára egy új ep is megjelenik tőlük.

A sok bandára való tekintettel a kezdés pontosan 20 órára tehető!
Minus Tree (I), Go Back Home (I), New Dead Project (HU), Level Up! (HU)Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.