Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 05 
¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Koncertszervezők | Tukker Booking | Hírek | This Gift is A Curse (SWE), Curse This Ocean (I), La Casa Fantom (NOR), Torn From Earth (HU) @ Budapest, Szabad az Á
Tukker Booking
2011. augusztus 29., hétfő, 16:01
This Gift is A Curse (SWE), Curse This Ocean (I), La Casa Fantom (NOR), Torn From Earth (HU) @ Budapest, Szabad az Á
Tény és való, hogy az októberi hónap sem lesz lazább felhozatalú, mint a szeptemberi. Az underground szerelmesei minden zenei téren jobbnál-jobb zenekarokat láthatnak hétről-hétre és ez október 20. - án sem fog változni, mikor 3 remek külföldi zenekart csíphet el az, aki az underground buliknak tökéletes táptalajul szolgáló budapesti Szabad az Á felé veszi az irányt.
A Tukker Booking Dr Slayerrel kooperálva egy iszonyat feszes estét hoz el nektek!

Két elátkozott zenekar fog együtt turnézni, akik Budapestet is belőtték maguknak. A svéd This gift is a curse óriási reménységnek számít. A hardcore-t mesterien ötvözik a sludge és a black metal legjobb pillanataival. Ők is ugyanolyan részesei a dark/satanic hardcore szcénának, akiknek egyértelmű hatása felfogásban/megvalósításban a Cursed (bár zeneileg inkább a sound az, ami hasonlít a Cursed-re). Két anyaggal rendelkezik a zenekar, a 2009-es demo anyagot egy 2010-es "self titled" ep követett és a zenekar elmondása szerint nemsokára újabb anyaggal rukkolnak elő. Élményszámba mennek koncertjeik, amiről te is megbizonyosodhatsz, ha ellátogatsz a bulijukra.

A velük turnézó olasz Curse this ocean 2009-ben kezdte pályafutását. Egyetlen anyagot adtak eddig ki "Cursed" néven, és ennél jobban nem is jöhet le a hallgatónak, hogy ők is milyen megközelítésből állnak hozzá a zenéléshez.
Zenéjük talán jobban hasonlítható a névadó bandához, hiszen, zajos, brutál, modern hardcore-ral operálnak nem kevés metál hatással fűszerezve, ahol a disszonáns témák egy főre eső száma elég nagy lesz!
Ami biztos, hogy tőlük is egy iszonyat intenzív bulit várhattok.

A norvég La casa fantom zenekara abszolút ismerősen csenghet a nagyérdeműnek, hiszen egy visszatérő zenekarról van szó.
A drum and bass stonerpunk kifejezés több, mint helytálló a zenekartól.
A 2 tagú! banda felállása, basszusgitár/ének és dob, ennyi. Viszont egy akkora sújtás várható a zenekartól ilyen felállásban is, hogy mindenkinek tátva fog maradni a szája a koncertjük láttán. Nyilván a legutóbbi "Golden promise" anyagukról is hallhatunk jó pár tételt.

Hazai részről a Torn from earth zenekarát nézhetitek meg, akik remekül beleillenek ebbe a felállásba, hiszen súlyos experimental/sludge zenéjükre egyre többen figyelnek fel, ami nem is véletlen, mert tehetségből nincs hiány!

A sok zenekarra való tekintettel a kezdés pontosan 20 órakor lesz!
A beugró: 1500 forint
This Gift is A Curse (SWE), Curse This Ocean (I), La Casa Fantom (NOR), Torn From Earth (HU)Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.