Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 02 
¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Koncertszervezők | Rocket Queen | Hírek | Piramis majális Devecserért
Rocket Queen
2011. április 30., szombat, 11:56
Piramis majális Devecserért
Máltai majális Devecseren
Az iszapkárosultaknak ad koncertet a Piramis


Idén a Magyar Máltai Szeretetszolgálat gondoskodik az iszapkárosult családok május elsejei kikapcsolódásáról, a karitatív szervezet egész napos majálist szervez Devecserben. A programok sorát a helyi fúvószenekar koncertje nyitja délelőtt tíz órakor, és a régi tagokkal összeálló Piramis együttes fellépése zárja este fél kilenckor. Valamennyi előadó lemondott a tiszteletdíjáról, fellépésével támogatja az iszapkárosult családok újrakezdését.

A helyi fúvószenekar és a Piramis koncertje között somlóvásárhelyi és devecseri csoportok adnak műsort, de fellép Molnár Ferenc „Caramel”, Éles István humorista, a Bon Jovi Tribute és számos ismert előadóművész is.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat április közepén indította közösségi kulturális rendezvénysorozatát Devecserben. Adányi László, a Szeretetszolgálat katasztrófavédelmi programvezetője szerint különösen fontos, hogy a károsult családoknak legyen alkalmuk kilépni a katasztrófa árnyékából, időről időre kiszabaduljanak a kártalanítással és az újjáépítéssel kapcsolatos ügyekből, megfeledkezzenek a rájuk nehezedő terhekről. A rendezvények ily módon szorosan illeszkednek az újrakezdést és a rehabilitációt segítő eddigi programokhoz. A majálist követően május 22-én a Dumaszínház fellépésével folytatódnak a máltai közösségi esték Devecserben. Ezekre az alkalmakra az újjáépítés, a kártalanítás és az ügyintézés elhúzódása miatt is egyre nagyobb szükség van.

Tavaly október 4-én a vörösiszap áradat során Devecserben, Kolontáron és Somlóvásárhelyen összesen 350 család veszítettet el otthonát. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat a kezdetektől hatékony segítséget nyújt a károsultaknak, több mint száz család jelenleg is a karitatív szervezet által bérelt lakásokban él. A Szeretetszolgálat – miként az árvíz után Felsőzsolcán is tette – mindaddig segíti a károsultakat, amíg az érintetteknek szüksége van a támogatásra.

Időpont: 2011 május 1. 10h-22h30

Helyszín: Devecser, Esterházy-kastély melletti park

Fellépők: PIRAMIS, Éles István, Caramel, Zöld a bíbor band, Bon Jovi tribute zenekar, HunKun Dance, a Devecseri Ifjúsági Fúvószenekar, a Fláre Beás együttes, Zengő ABC, Üzletembers, Diamond.


Belépés ingyenes!

-Kurcz Orsi-

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.