Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 02 
¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Koncertszervezők | Bálványvér Booking | Hírek | Heirs, pozvakowski. és Képzelt Város a Tűzraktérben…
Bálványvér Booking
2009. szeptember 29., kedd, 13:39
Heirs, pozvakowski. és Képzelt Város a Tűzraktérben…
A Bálványvér / Meridian Downstairs őszi koncertjei közül az elsőre október 1-én, csütörtökön kerül sor a Tűzraktérben (bp. vi. Hegedű u. 3; www.tuzrakter.hu), ahol is az ausztrál Heirs lép fel a pozvakowski. és a Képzelt Város támogatásával. Az idei évet permanens turnézással töltő ausztrálok (ebben az évben az európa turné előtt letudtak már egy ausztrál körutat, utánunk pedig következik Japán) debütáló lemezük bemutatására érkeznek Budapestre. Az Alchera címet viselő korong idén jelent meg a német Denovali Records gondozásában, számos blog, webzine, kritikus és rajongó véleménye szerint az elmúlt idők egyik legigéretesebb bemutatkozó lemezéről van szó, amely kiemelkedik a mára már kissé túltelitődött instru post-rock/ metál mezőnyből. A Heirs zenéje messze több a tucatszámra megjelenő, egymástól alig-alig megkülönböztethető termékektől, a zene darkos hangvétele és a benne fellelhető enyhe indusztriális hatások mindenképpen egyedi ízt kölcsönöznek ennek a négytagú ( két gitár, bassz, dob) zenekarnak. Myspace oldalukkal (myspace.com/heirsmusic) egy próbát mindenképpen érdemes tenni, főként, hogy a bemutatkozó demójuk egy-az-egyben le is tölthető onnan.
Hogy fellépésük remélhetőleg még emlékezetesebb legyen, abban hazai részről a pozvakowski. és a Képzelt Város segítik őket. A győri pozvakowskit(myspace.com /pozvakowski) remélhetőleg már senkinek sem kell bemutatni megannyi emlékezetes koncerttel a hátuk mögött; a jellegzetes, vetítéssel kísért noise/ post-rock-juk újfent különleges zenei és vizuális élményt fog nyújtani mindannyiunknak. Az estét a debütáló nagylemezét éppen most rögzítő Képzelt Város (myspace.com/kepzeltvaros) nyitja majd. A rendkívül tehetséges és szerencsére önmagának egyre nagyobb ismertséget kivívó csapatot is mindenképpen érdemes lesz meglesni, zenéjüknek szerves részét képzi pl. egy cselló is, ami azért post-rock berkekben sem mondható mindennaposan felbukkanó hangszernek.
A koncert tehát a Tűzraktér tornatermében lesz (nagy tágas terem, légszomjtól még véletlenül sem nem kell tartanotok), kellemes őszi idő esetén kiváló szabadtéri sörözési lehetőségekkel, vetítéssel és egy bivalyerős post-rock trióval. Jegyek majd csak a helyszínen, kapunyitás nyolctól, a tervezett fellépési sorrend és kezdési időpontok:
20:20-20:55: Képzelt Város
21:10-22:00: pozvakowski.
22:20-23:30: Heirs
Heirs (AUS), Képzelt Város (HU), Pozvakowski (HU)Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.