Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 28 
¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Koncertszervezők | Skalar Music Hungary | Hírek | Thrash And Burn European Tour 2009
Skalar Music Hungary
2009. január 28., szerda, 23:12
Thrash And Burn European Tour 2009
A fellépők utolsó három zenekara akár indulhatna is a hülyenevű együttesek versenyén, de a Success Will Write Apocalypse Across The Sky mindenesetre lehet simán nyerné a leghosszabbak bajnokságát. Na, de nagyon előreszaladtunk, mert azért ha alaposan megnézzük, igen kemény estének lehetnek szem-, és fültanúi, akik időben érkeznek a Dürer-kertbe. Ráadásul, ha egy tájékozott keményzene-hívő megnézi az összeállítást, akkor csoroghat rendesen a nyála. Menjünk szépen végig rajtuk:

DARKEST HOUR: Rég láttuk már őket, pedig annak idején szinte már hazajártak a metalcore-ban utazó srácok. Most viszont vége az ínséges időknek, és újból kellemesen ledarálják mindenki arcát (persze csak, ha marad így a végére). Új lemez ugyan nincs, új gitáros viszont van, és az úgy illik, hogy a friss családtagot bemutatjuk a kedves ismerősöknek. A metalcore egyik élcsapata (sőt, egyik első művelője) élőben úgy hengerel, hogy azt öröm nézni, biztos, hogy most sem lesz lustulás a színpadon (sem).

BLEEDING THROUGH: Ők már viszont lemezt bemutatni jönnek, hiszen tavaly jött ki legfrissebb Declaration című anyaguk. Igazán egyéni, amolyan hardcore-os Cradle Of Filth-szt nyomatnak, köszönhetően a Marta nevű hölgy szintetizátortémáinak. Ők sem maradnak el intenzitásban a Darkest Hourtól, már szimplán ezt a két zenekart végigtombolni teljesítmény, de mi van még előttük…

BENEATH THE MASSACRE: Például ezek a kanadai legények. Ők is nemrég jelentkeztek új lemezzel minden death-, és grindcore hívő nagy örömére. Brutálisan széttördelt, technikás a zenéjük, szövegileg persze társadalomkritikusak. A Dystopia a második lemezük, tele olyan témákkal, amit akár egy progmetal-hívő is megirigyelne. Persze a mély hörgésen kívül…

CARNIFEX: Ők nemrég zúzták meg az A38 Hajót a Never Say Die turné keretében, igaz akkor éppen nyitottak. A death metalt keverik a hardcore-ral, nagyon fiatal a csapat (3 éves), és Amerikából jönnek. A második lemezüket mutatják be ismételten nekünk, és ami biztos: aprítani fognak.

WAR FROM A HARLOTS MOUTH: Na itt az első hülyenevű, a zenéjük viszont abszolút nem az. Betyárkomplex hardcore-t nyomnak, és nem véletlenül jelülték magukat a Myspace-oldalukon jazzel is. Néha el-elkalandoznak, igaz csak pár taktus erejéig ebbe az irányba is. Megjegyezni nehéz a zenéjüket, de érdemes.

ARSONISTS GET ALL THE GIRLS: Kezd a név még bonyolultabb lenni, ráadásul az ő logójuk már titkosírással készült. Itt is komplex deathcore-ról van szó, bár ők néha díszítenek hülye szintihangokkal is, mint a Horse The Band mondjuk. Két lemezük jelent meg a 2006-os alakulásuk óta. 2007-ben a 21 éves Patrick Mason nevű basszusgitárosukat alkoholmérgezés következtében holtan találták egy barátja házában. Azóta új lemezük nem jelent meg, inkább kiadták az első Hits From The Bow címűt újra. Lényegében ezt mutatják be.
SUCCESS WILL WRITE APOCALYPSE ACROSS THE SKY: Na és a névgyőztes. Arra azért jelen sorok írója kíváncsi lenne, hogyan kántálja majd a közönség a csapat nevét. Műfajilag nem igazán lóg ki a fentebb említett zenekarok közül, ugyanaz a deathcore, komplexen, hörgősen előadva. Náluk is van egy hölgy a bandában, ami ugye ennél a stílusnál kifejezetten furcsa. A Nuclear Blastnál vannak, a legutóbbi lemezük sem olyan régi, mi kell még? Ja, egy lemezbemutató! Nesztek!
Darkest Hour (USA), Bleeding Through (USA), Beneath The Massacre (CAN), Carnifex (USA), War From A Harlots Mouth (D), Arsonists Get All The Girls (USA), Success Will Write Apocalypse Across The Sky (USA)Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.