Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 27 
¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Koncertszervezők | Skalar Music Hungary | Hírek | Danko Jones (CAN) @ Budapest, Dürer Kert
Skalar Music Hungary
2011. augusztus 29., hétfő, 14:05
Danko Jones (CAN) @ Budapest, Dürer Kert
Nagy örömmel jelenthetjük be, hogy az idei Mikulás alkalmával a minőségi rockzene szerelmeseinek nem kell megelégedniük a cipőkbe rejtett virgácsokkal, hiszen a Dürer Kertben adja első hazai klubkoncertjét napjaink egyik legnépszerűbb kanadai zenekara, az augusztus utolsó napjaiban Szegeden is megfordult Danko Jones.

Torontói feleink negyedik hazai strigulája pedig feltehetően a leghangosabbnak ígérkezik, hiszen az újkori hard rock egyik legnagyobb alakja a két Szigetes és az idei SZIN-es bulit követően végre nem sátorban vagy szabadtéren, hanem a nagyterem falain belül biztosíthatja azt a forró hangulatot, amit a korábbiakban mindenki megtapasztalhatott, aki esélyt adott a civilben rádióműsort vezető Danko zenekarának. Ugyanis a már több aréna- és fesztiválturnét a háta mögött tudó zenekar a mai napig nem felejtette el, honnan jött, és ugyanolyan lelkes lazasággal igyekszik megfelelni mindannak, amiért az egész banda hivatott volt: ez pedig nem más, mint a közönség szórakoztatása, ami a dalokon túlmenően a buzdító és közönséggel kapcsolatot tartó átkötésekben is megnyilvánul, hiszen minden Danko Jones-koncert lényegében az újkori megfelelőjét adja a hatvanas évek rock and rolljának. Márpedig ha nem perdülsz táncra, nem is fogod érezni és érteni mindazt, amit a srácok eddigi öt nagylemeze a nők, az autók és a hangerő tengelyén hirdetett, és hirdet is mind a mai napig, mert ha másról nem is nagyon van szó az egyes dalokban, ebben mégis ők a legjobbak. Így pedig ha szeretnél úgy felkészülni az idei év zárására, hogy a nagy hidegben még egyszer igazán felelevenítsd a nyár minden forróságát, vagy csak szeretnéd meglepni az asszonykádat azzal, hogy stílszerűen egy XXI. századi bálba viszed (persze a Cadillac sem árt), mindenképp az első sorokban lesz a helyed: a többiről majd gondoskodik a Danko Jones.
Danko Jones (CAN)Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.