Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 27 
¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Koncertszervezők | Skalar Music Hungary | Hírek | Born To Lose (USA), Good Knives (USA), Rotten Tomatoes @ Budapest, Dürer Kert
Skalar Music Hungary
2010. február 9., kedd, 10:20
Born To Lose (USA), Good Knives (USA), Rotten Tomatoes @ Budapest, Dürer Kert
2010. március 1.-én hogy is kezdődhetne jobban az első tavaszi hét, mint egy ütős punk-rock bulival. Ezen az estén – európai turnéja keretén belül – a Budapesti Dürer-kertben fellép a Egyesült Államok-beli texasi street-punk csapat, a Born To Lose. A banda nevéhez olyan punk-rock himnuszok fűződnek, mint a „Sweet Misery”, vagy a „Saints Gone Wrong”. A zenéjük ütős, megkapó gitár-riffekkel operál, ami óhatatlanul is arra késztet, hogy ragadj meg egy sört, és meg se állj a koncert végéig. A fiúk az európai People Like You Records jóvoltából a tengeren innen is komoly ismertségre tettek szert, és most végre – komoly hiányt pótolva – hazánkba is eljutnak. A banda korábban olyan zenekarokkal turnézott együtt szerte a világban, mint a Street Dogs, a Horrorpops, a U.S. Bombs, a NOFX, a No Use For A Name, a Flogging Molly, a Bad Religion, The Addicts, a Demented Are Go, a Far From Finished, The Creepshow, vagy a Ducky Boys, illetve a 2009-es Vans Warped Tour-on is helyet kaptak.

Vendégük lesz ezen az estén egy szintén amerikai banda, a
los angeles-i Good Kives. A csapat a Love Equals Death nevü zenekar romjaiból jött létre, akik – énekesük kiválásáig – olyan csapatokkal turnézták szanaszéjjel a világot (és a People Like You / Cityrat Records jóvoltábol Európába is eljutottak már), mint az AFI, a Tiger Army, a NOFX, vagy a Rise Against, valamint ők is meghívást kaptak a Warped Tour fellépői közé a „Nightmerica” albumukkal, ami a Fat Wreck Chords gondozásában látott napvilágot.

Most ismét itt vannak, hogy a 2010 februárjában, már Good Knives
név alatt megjelenő új albumukkal csúnyán jól odapörköljenek, és jelentékeny mértékben erősítsék az este színvonalát.

A hazai vonalat ezen az estén a budapesti Rotten Tomatoes képviseli. A srácok szintén punk-rockban utaznak, tavaly ősszel mutatták be a nagyközönségnek legújabb „Rotten Roll” című albumukat. Az 2009-ben a Bakery stúdióban rögzített album, illetve a zenekar hangzás- és dallamvilágát nagyban befolyásolták azok a zenekarok, akik mellett az elmúlt két évben volt szerencséjük játszani. Magyarországra szerveztek több külföldi zenekart, az Egyesült Államokból eljött a Time Again, akinek a kiadója az a HellCat Records, amely többek között Rancid albumait is kiadja, gondozza. Itt volt velük még a Whiskey Rebels, a Rat City Riot kétszer, a Hudson Falcons és a kőkemény r’n’r-t játszó New Disaster is. Európából pedig többek között a finn Hearbreak stereo, belga Heart Attack Radio és a német Safety First Gonzales játszott velük Budapesten.

Jöjjön hát a folytatás Skalar Music Hungary hathatós közreműködésével…
Born To Lose (USA), Good Knives (USA), Rotten Tomatoes (HU)Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.