Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 19 
¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Koncertszervezők | FourtyMainManagement | Hírek | Kipucoltad már a bakancsodat? Mert december 6-án bepörgetjük a Mikulást a Gödör-klubban!
FourtyMainManagement
2008. november 29., szombat, 10:00
Kipucoltad már a bakancsodat? Mert december 6-án bepörgetjük a Mikulást a Gödör-klubban!
A szemtelenül fiatal Metrosection a PANKKK pályázatán elnyert támogatás révén a My Baby Wants To Eat Your Pussy zenekarral Németországban cserekoncertezhetett. A budapesti buli a program hazai állomása, de a MBWTEYP nem először játszik már Budapesten, hiszen a glam rockot progresszív elemekkel keverő német banda tavaly az A38 egyik legőrültebb, legszórakoztatóbb koncertzenekara volt.

My Baby Wants To Eat Your Pussy
Jobb, ha mindenki jó előre felkészül, mert a MBWTEYP tényleg Németország legerősebb, legizgalmasabb, Európa szerte a széles körű ismertség felé csörtető koncertzenekara. Számtalan díj és elhíresült klubkoncert után – Párizstól Torontóig – idén megjelent Ignorance & Vision című debütáló albumukon felsorakoztatták mindazt, amiért őket szeretni érdemes: füleseket szaggató, robbanó energia, pofátlan extravagancia és kísérletezgető kíváncsiság. A hattagú együttes nemcsak remek dalokat ír, de lehengerlő koncertzenekar is. Kíméletlenül szórakoztat. Őrült színpadi show maskarákkal, koreográfiákkal, zenei és vizuális poénokkal, szüntelen akciókkal.
Ha valakinek mindenképpen további fogódzókra van szüksége, akkor a Queen, David Bowie, System of a Down és Electric Six lemezei között keresgéljen, vagy elég, ha elképzeli, milyen a glamrock, a funk, a metal és a punk egybegyúrva.
WEB:
http://www.mbwteyp.com
http://www.myspace.com/mybabywantstoeatyourpussy
KLIP:
http://www.youtube.com/watch?v=g0GZPK9j5Lw&feature=related

Metrosection
A 2005-ben alakult négytagú csapat egy-két év leforgása alatt masszív kis rajongótábort rockolt maga köré, miközben több száz zenekart gyűrt le a tehetségkutató fesztiválokon. A nemzetközi Emergenza tehetségkutató verseny hazai fordulójának nyertese a közép-európai kölni döntőig dobbantott. A Gödör beli fellépésre kis híján egyenesen Németországból érkeznek, mivel november utolsó hetében a My Baby Wants To Eat Your Pussy zenekarral közösen koncerteztek az 1974-ben nyílt hamburgi kultklubban, a Logoban, és a kölni Werkstadtban.
„Érdekes volt, hogy a német közönség mennyire nyitott volt a magyar nyelvű dalainkra. A koncert után is inkább a magyar nyelvű cd-t vették, mint az angolt.” – mesélte az énekes, Kocsis Bence.
Az alternatív rock, powerpop, funk, és progresszív elemeket keverő tehetséges banda májusi „Hiányzik a városnak a csend?” című bemutatkozó lemeze elismerő kritikákat gyűjtött be.
http://rockstation.blog.hu/2008/02/07/metrosection
http://www.quart.hu/cikk.php?id=2542
Nyugtató című daluk decembertől rotációban hallható a Petőfi Rádióban, a Soha Ne! című dalukból készült klip pedig az MTV Rockchart című műsorában debütál!
A dalokat meghallgathatjátok a zenekar myspace oldalán:
WEB:
http://www.myspace.com/metrosection

Jazzékiel
A MBWTEYP után a Jazzékiel tart titokzatos szeánszot, most megjelenő második albumának új dalaival!
A Radiocaféból és a Gödörből ismert zenekar új korszakot nyitott, és ezt mindenki számára egyértelművé is tették második lemezük, a Holy Shit november 22.-ei, Budapest Bábszínház béli telt házas, vastapsos lemezbemutató estéjén!
Gyenge idegzetű Mikulások csak saját felelősségükre álljanak az első sorba, mert lesz itt vér, szex, gyilok, karcos irónia, lelkes önmarcangolás, és intelligens, dallamos jazz futamok.
WEB:
http://www.jazzekielonline.hu/
http://www.myspace.com/jazzekiel
My Baby Wants To Eat Your Pussy (D), Jazzékiel (HU), Metrosection (HU)Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.