Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 19 
¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Koncertszervezők | Live Sound Productions | Hírek | Steve Lukather @ A38
Live Sound Productions
2009. június 4., csütörtök, 13:11
Steve Lukather @ A38
Steven Lee Lukather a világ élvonalbeli zenészei között is az első: 40 országból érkezett többmillió szavazattal a VoteNumber1.com-on elnyerte a legjobb gitáros címet. Nem rossz teljesítmény ez, bár a Los Angeles-ből származó művész született tehetség. Kezdetben a Beatles, majd Jimi Hendrix, Jeff Beck, Steely Dan és Miles Davis inspirálta – hogy csak néhányat említsünk. Steve Lukather követte nagy elődeit a rock and roll hírességek táborába: számos listavezető számot játszott, kapott pár Grammyt mint dalszerző és hangszerelő, s ugyancsak többszörös Grammy díjas szólistaként, s a világszerte elismert ToTo tagjaként; több, mint 30 millió eladott lemez van mögötte. Steve Lukather gitárszólóit a zenészek, a zenerajongók és a zeneértők a gitármuzsika kvintesszenciájának tartják, s ez nem túlzás: Steve Lukather játéka, s annak feledhetetlen hangzása egyedülálló. Olyan művésztársai elismerését is kivívta, mint Brian May, Jeff Beck, Larry Carlton, David Gilmour, Paul McCartney, Elton John, Alice Cooper, Paul Rodgers, a Jethro Tull, a Meatloaf, az Original Asia, s még sorolhatnánk vég nélkül. Ízes gitárszólói olyan innovatív, időtálló dalok tucatjaiban hallhatók, mint a Hold The Line vagy az I Won’t Hold You Back (ToTo); legújabb albuma az Ever Changing Times hatalmas, milliók által ismert munkásságának újabb kicsi részletét hozza napvilágra. Lukater másik lenyűgöző képessege nagyívű, dinamikus énekhangja, melyet olyan dalokban hallhatunk, mint a Roseanna, I’ll Be Over You, Gyspy Train, The Letting Go and Tell Me What You Want From Me, s dalszerzőként is megmutatja mit tud, pl. a Turn Your Love Around (George Benson), She’s A Beauty and Talk To You Later (The Tubes) c. dalokban.

Az Ever Changing Times c. új szólóalbumban Steve Lukather egyfajta műfajok közti utazásra hívja a zenerajongókat, melynek során mindenki élvezheti innovatív képességét, vokális adottságait és dalszerzői tehetségét. Maga köré gyűjtötte néhány barátját és családtagját, s a sok produkciós varázslat, valamint Steve Lukather és Steve MacMillan kisugárzása tökéletes végeredményhez vezetett. Az Ever Changing Times egy nagyszerű művész hatalmas teljesítménye, mely mindig a zene élvonalába fog tartozni, s megtalálja az utat mind a mai, mind a jövendőbeli hallhatókhoz.

Steve Lukather ezzel az új albummal érkezik hozzánk júliusban – de számíthatunk arra, hogy az elmúlt évek dalairól sem fog megfeledkezni!
Steve Lukather (USA)Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.